طرز تهيه دمنوش يا چاي ادويه نورنبرگ مخصوص کريسمس
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:06:05 PM
آب پرتقال را با شکر و دارچين در ظرفي بجوشانيد . مواد لازم براي دو نفر :3/4 پيمانه آب پرتقال3/4 پيمانه شکر سفيد يا قهوه اييک تکه چوب دارچينيک عدد پرتقال با پوست و برش گرد زده شدهجوزهندي رنده شده نوک ق چ4 عدد ميخک4 عدد دانه هل سبز ( سوراخ شده ) آب سيب 750 ميلي ليتر

طرز تهيه : آب پرتقال را با شکر و دارچين در ظرفي بجوشانيد . پرتقال را با پوست برش هاي حلقه اي زده و هسته هاي آن را بيرون اورده و همراه با ميخک و هل به آن اضافه کنيد .اجازه دهيد به مدت 30 دقيقه آرام روي حرات با درپوش بجوشد . سپس جوزهندي رنده شده و آب سيب را اضافه کنيد .چند جوش که زد از روي حرارت برداريد .برشهاي پرتقال را جدا کرده و دمنوش را صاف کنيد و سپس داخل ليوان يا فنجان مناسب که قبلا داغ شده , ريخته همراه با برش هاي پرتقال تازه و چوب دارچين تزيين کرده و داغ سرو کنيد .



www.
منبع : sofrehkhune.com



مطالب پيشنهادي :
شيريني بيسکوييتي مخصوص کريسمسشيريني شکلاتي با توت فرنگي و انگور قرمز با طعم نعناع براي روز مادرايده هايي جذاب براي کادو کريسمس که مي توانيد خودتان درست کنيدشش غذاي فوق العاده براي ايام کريسمس و شکرگزاريشيريني لقمه اي مخصوص کريسمس
http://www.CheKhabar.ir/News/2532/طرز تهيه دمنوش يا چاي ادويه نورنبرگ مخصوص کريسمس
بستن   چاپ