با دندان هاي زرد چه کنيم؟
يکشنبه 19 ارديبهشت 1395 - 12:46:09 AM
چه خبر - مصطفي فاطمي اظهار داشت: رنگ ظاهري دندان ترکيب رنگ واقعي به علاوه موادي است که به سطح دندان چسبيده‌اند که در بسياري از موارد رعايت بهداشت، مسواک زدن و همچنين بروساژ موجب برداشتن جرم، پلاک و استين از روي دندان ‌شده و رنگ واقعي را نمايان مي‌سازد.

عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي تصريح کرد: بسياري از افراد بعد از حذف و برداشتن اين مواد چسبيده به سطح دندان از ظاهر دندان خويش رضايت دارند اما در برخي موارد پوسيدگي، تغيير رنگ با منشاء داخلي دندان و پر کردگي‌هاي تغيير رنگ يافته‌اي وجود دارند که براي رسيدن به رنگ مطلوب بايد به آنها رسيدگي شود. اين دندانپزشک ادامه داد: در موارد معدودي نيز به دليل نواقص ذاتي عاج و مينا تغيير رنگ ناخوشايندي مشاهده مي‌شود که نيازمند درمان است.

فاطمي افزود: گاهي نيز بيمار از رنگ طبيعي دندان خود ناراضي است در حالي که از نظر دندانپزشک دندان بي‌نقص است که در ادامه چنين افرادي به درمان‌هايي چون بليچينگ، لامينت‌سراميک و پوشاندن با مواد همرنگ دندان رو مي‌آورند که مانند هر درمان زيبايي ديگري مضرات خاص خود را به دنبال خواهد داشت.

عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي تصريح کرد: به طور عمومي اصلي‌ترين رکن حفظ رنگ طبيعي دندان رعايت بهداشت، جلوگيري از تجمع جرم و پلاک، جلوگيري از پوسيده شدن و پيشگيري از تغيير رنگ‌هاي اين چنيني است. فاطمي به خطاي رايج در امر سفيد کردن دندان‌ها اشاره داشت و گفت: استفاده از مواد سفيد‌کننده يا پودرهاي ساينده خطاي رايجي است که موجب تخريب سطح دندان و رنگ‌پذيري بيشتر آن مي‌شود. وي افزود: عادات نامناسبي چون مصرف مداوم مواد اسيدي مانند سرکه، ليموترش و ... موجب کاهش مواد معدني سطح مينا، کدر شدن و رنگ پذيري بيشتر دندان‌ها مي‌شود.

عضو هيئت علمي جهاد دانشگاهي تصريح کرد: رعايت بهداشت، حذف جرم و پلاک و ترميم پوسيدگي و پرکردني‌هاي نامناسب، مشکلات مربوط به تغيير رنگ دندان‌ها را مرتفع مي‌سازد.


منبع : فارس

مطالب پيشنهادي:
دشمن ميناي دندان را بشناسيد22 عادتي که دندان‌ها را خراب مي‌کنند10 اشتباه رايج در مسواک زدن10 غذاي فوق العاده براي دندانعادت هاي روزانه، دشمن دندان ها
http://www.CheKhabar.ir/News/23962/با دندان هاي زرد چه کنيم؟
بستن   چاپ