انرژي چيست و چرا بر روي مراکز انرژي ما(چاکراها) تاثير مي گذارد.
يکشنبه 19 ارديبهشت 1395 - 12:41:51 AM
چه خبر -

انرژي چيست و چرا بر روي مراکز انرژي ما(چاکراها) تاثير مي گذارد.

نور خورشيد يکي از منابع مهم است که گرما ، نور و انرژي را به اطراف مي دهد.نور خورشيد نه تنها زندگي بر روي زمين را حفظ مي کند بلکه خود زمين را نيز حفظ مي کند.خورشيد به گياهان انرژي مي دهد و به فتوسنتز آنها کمک مي کند که اين عمل باعث حفظ زندگي همه انسانها و حيوانات مي شود.

نور خورشيد انرژي از نوع اشعه الکترومغناطيس دارد و قسمتي از اين انرژي شامل اشعه هاي کيهاني ، اشعه گاما، اشعه X ، اشعه هايي که با چشم ديده مي شود،اشعه مادون قرمز و امواج بلند و کوتاه مي باشد.ما در زندگي روزانه از بسياري از اين انرژيها استفاده مي کنيم .البته صحبت ما بر سر اشعه هايي که ديده نمي شوند نيست. منظور ما استفاده از انرژي اشعه هاي قابل رويت مي باشد.ما به آنها بعنوان اشعه هاي قابل رويت مي نگريم زيرا همه انرژيهايي که در بالا به آنها اشاره شد را مي توانيم بصورت نور ببينيم.با قرار دادن منشوري در مقابل نور خورشيد ما مي توانيم نور را در هفت طيف نوري با رنگهاي مختلف ببينيم. اين هفت رنگ عبارتند از: قرمز ، نارنجي ، زرد ، سبز ، آبي، آبي نيلي و بنفش. ما مي توانيم اين رنگها را در رنگين کمان ، قطره باران ، شبنم و حتي در دانه برف نيز مشاهده نماييم.

نور و رنگ دو عنصر جدا ناپذير

هر رنگي در نور مرئي داراي طول موج و فرکانسهاي مختلفي است که بصورتهاي مختلفي بر ما اثر مي گذارند.رنگ قرمز بلندترين طول موج و کم ترين فرکانس را دارد که ما آن را بصورت گرما و تحريک شدن تشخيص مي دهيم در حاليکه رنگ بنفش کوتاهترين طول موج و سريعترين فرکانس را داردکه ما آن را از طريق انرژي موجود در اين رنگ که سرما و آرامش دهنده است تشخيص مي دهيم.ما نور و رنگ را از طريق چشم خود بوسيله تحريک شبکيه چشم و سلولهاي آن بدست مي آوريم. اين پالسها که از طريق غده هيپوفيز مغز به اعصاب بينايي مي رسد، غده هاي ديگر و ترشح هورمونهاي آنها را در بقيه قسمتهاي بدن تحريک مي کنند. بسياري از فعاليتهاي بدن بويسله نور و رنگهاي مختلف آن تحريک مي شود و بدينسان سيستمهاي چاکرا را تحت تاثير قرار مي دهند. همانطور که نور و رنگهاي آن بصورت فيزيکي بر روي غدد و هورمونها تاثير مي گذارد ، تاثير مشخصي نيز بر روي احساسات و حالتهاي ما مي گذارد.امروزه اين نظريه را که رنگهاي خاصي مي توانند به ذهن آرامش دهند در صورتيکه بقيه آنها فعاليتهاي ذهني را تحريک مي کنند توسط علم تاييد شده است. ما براي تقويت و تغذيه مغز احساسات و فعاليتهاي بدني و همچنين مراکز انرژي بدنمان به نور احتياج داريم.نور مي تواند از پوست و نفس وارد بدن ما شود. همچنين مي توانيم انرژي رنگها را از طريق غذاهاي رنگي ، ويتامينها ، گياهان سنتي ، گياهان معطر ، صداها ، مواد معدني ، لباس، دکوراسيون و چيزهاي ديگر بدست بياوريم. (راههايي براي انرژي بخشيدن به چاکراها)

اهميت سيستم چاکرا

در واقع درباره روان انسان و سيستم پيچيده آن بسيار کم مي دانيم ، اگرچه علم پزشکي مواد سمي (افکار منفي،بالابودن موادشيميايي در غذاي ما و عوامل محيطي) را که بدن ما را تحت تاثير قرار مي دهند اثبات کرده اند.آلودگي دائمي مي تواند باعث عدم توازن در چاکراها شود که از نظر فيزيکي ما را تحت تاثير قرار مي دهند . دليل اينکه طب سنتي در اين زمان نمي تواند بيماريها را کاملاً درمان کند اين است که سلامتي بستگي به فرد دارد که چگونه سلامتي خود را بهبود بخشد.همچنين بهتر است اين تفکر را در خود تقويت کنيم که ما خود بهترين دکتر براي سلامتي خود هستيم.پس با شناخت سيستم چاکرا بهتر مي توانيم به بهبود خود و زندگيمان کمک کنيم.

فايده آشنا شدن و اطلاع پيدا کردن از سيستم چاکرا در اين است که کل (جسم،ذهن و روح در توازن) را بشناسيم و بدانيم که وقتي همه هفت چاکرا(انرژي دروني) در پيوستگي با هم باشند شما هيچ مشکلي نخواهيد داشت.بعنوان مثال اگر قسمت ذهني شما قدرتمند باشدو همچنين قسمتهاي فيزيکي و احساسي شما در بهترين شرايط باشند شما در بهترين وضعيت خود قرار داريد.

امروزه ما در دوران سرعت زندگي مي کنيم و بدن را فراموش کرده ايم.به عدم وابستگي تکيه کرده ايم و خيلي کم به وابستگي مي پردازيم.مراکز انرژي ما براي حفظ توازن و تعادل به يکديگر وابسته اند.

بنابر اين با شناخت کامل چاکراها مي توانيد بر روي زندگي خود کنترل داشته باشيد. هيچ کسي جز شما مسئول سلامتي شما نيست.تنها ذهن شما نمي تواند همه چيز را پرورش دهد، حتي رژيم غذايي مناسب نيز نمي تواند مشکلات شما را حل کند . اين مهم است که خود را بصورت کامل بشناسيد تا بتوانيد خود را اداره کنيد.

اگر در هر قسمت اختلالي بوجود بيايد در چاکراي ما نشان داده مي شود. هر کدام از اين هفت چاکراي اصلي عملکرد و بينش ذاتي خود را دارد.همانطور که اندام شما بصورت اتوماتيک عمل مي کند ، مراکز انرژي نيز بصورت خودکار کار مي کنند.
مترجم:مهرنوش نصوريمنبع:www.chakraenergy.com

http://www.CheKhabar.ir/News/23943/انرژي چيست و چرا بر روي مراکز انرژي ما(چاکراها) تاثير مي گذارد.
بستن   چاپ