بيماري که جيب تان را هدف مي گيرد و راه هاي درمان آن!!
شنبه 14 شهريور 1394 - 12:55:12 PM
از آنجا که بزرگ‌ترين لطمه که اعتياد به خريد به شما مي‌زند صدمه مالي است بهتر است با اين اختلال آشنا شويد و اگر مبتلا به آن بوديد به دنبال راه‌حلي برايش بگرديد. در افراد بهنجار از نظر رواني، تمايل به خريد و مصرف تحت تاثير پديده‌هاي روان‌شناختي و جامعه‌شناختي گوناگوني است. اما در برخي بيماري‌هاي رواني و نابساماني‌هاي شخصيتي، ديدگاه‌ها و رفتارهاي ويژه‌اي مرتبط با خريد و مصرف ديده مي‌شود.
اگر هر ماه به اين نتيجه مي‌رسيد که دخل و خرج‌تان با هم نمي‌خواند و با کسري بودجه زيادي روبه‌رو هستيد، احتمالا شما هم به بيماري " اعتياد به خريد " مبتلا شده‌ايدگاهي افراد اشتياق به خريد را با اعتياد به خريد اشتباه مي‌گيرد. اکثر اين دسته از افراد هم نمي‌دانند مبتلا به اختلالي هستند که معمولا از آن خبر ندارند يا حداکثر خودشان و افرادي که با آنها زندگي مي‌کنند از اين موضوع با خبرند. اگر کمد لباس‌هاي‌تان پر است از لباس‌هايي که حتي يک‌بار هم آنها را نپوشيده‌ايد، اگر با نگاه کردن به ويترين مغازه بدون اينکه کنترلي برخودتان داشته باشيد وارد مغازه مي‌شويد‌ و مهمتر از همه اگر آخر هر ماه به اين نتيجه مي‌رسيد که دخل و خرج‌تان با هم نمي‌خواند چون مبلغ بسيار زيادي را براي خريد لوازم بي‌مصرف خرج کرده‌ايد، شما مبتلا به اختلالي هستيد که در زبان عاميانه به آن اعتياد به خريد گفته مي‌شود.
از آنجا که بزرگ‌ترين لطمه که اعتياد به خريد به شما مي‌زند صدمه مالي است بهتر است با اين اختلال آشنا شويد و اگر مبتلا به آن بوديد به دنبال راه‌حلي برايش بگرديد.
اين پديده را بشناسيد :اکثر افرادي که دچار اعتياد به خريد بيمارگونه حاد هستند، کالاهايي که خريده اند را پنهان کرده يا درباره آنها دروغ ميگويند، اگر از کارت اعتباري استفاده کنند، حتما بيش از يک کارت دارند و به شکلي وسواس گونه نگران پول هستند. انبار کردن کالاهايي که هرگز مورد استفاده قرار نگرفته يا پوشيده نميشوند، در ميان اين افراد رايج است و آنها مدام در شرايط بحران مالي به سر ميبرند.
راه حلبراي اين بيماري راهکار هاي مختلفي از سوي کارشناسان ارائه شده تا شايد در اين اوضاع دشوار بتوانيد اوضاعتان را بيشتر سامان بدهيد.در اين گزارش به برخي از آنها اشاره مي کنيم.
1 - وقتي در شرايط تعادل قرار داريد به خريد برويد
زماني که ناراحت، خشمگين، افسرده و يا زيادي شاد هستيد زمان مناسبي براي خريد نيست.
2 - ليست خريد داشته باشيد
هرگز بدون ليست چيزهايي که به آنها نياز داريد به خريد نرويد.
3 - به زماني که به خانه برمي گرديد فکر کنيد
به زماني که خريد کرده ايد و به خانه باز مي گرديد فکر کنيد و احساستان را بررسي کنيد. چون بعد از خريد پشيماني سودي نخواهد داشت.
4 - اولويت هايتان را مشخص کنيد
براي نيازهايتان درجه و اولويت بندي قائل شويد تا هميشه ضروري ترين ها در اولويت باشند.
5 - براي خود سرگرمي هاي جديد پيدا کنيد
پاساژ گردي يکي از سرگرمي هاي رايج اين روزهايمان شده که خيلي خرج برمي دارد! سرگرمي جديدي پيدا کنيد.



www.
منبع : banki.ir



مطالب پيشنهادي :
اين بيماري پول برانداز و راه هاي مقابله با آن را بشناسيدعشق خريد ها ،بخوانند!آداب‌ خريد ‌كردنمعضلي به نام اعتياد به خريد (در خريد افراط کردن)
http://www.CheKhabar.ir/News/2352/بيماري که جيب تان را هدف مي گيرد و راه هاي درمان آن!!
بستن   چاپ