سوپ پياز فرانسوي، يک سوپ عالي بهاري
جمعه 17 ارديبهشت 1395 - 11:58:00 PM
مواد لازم براي سوپ پياز فرانسوي

روغن زيتون : 1 قاشق غذاخوري
پياز پوست گرفته و حلقه حلقه شده : 450 گرم
سير : 2 حبه
شکر : نصف قاشق چاي خوري
عصاره گوشت : 2 عدد
نمک : نصف قاشق چاي خوري
فلفل سياه : به ميزان لازم
نان تست يا فرانسوي حلقه حلقه شده : 4 عدد
پنير کم چرب رنده شده : 50 گرم

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : آش، سوپ و آبگوشت

طرز تهيه سوپ فرانسوي پياز

در يک ماهيتابه روغن بريزيد و سپس پيازهاي حلقه حلقه شده را به آن اضافه نماييد .
پس از کمي تفت دادن سير خرد شده و شکر را اضافه نماييد .
اجازه دهيد براي 30 دقيقه در دماي پايين بپزد . به اين روش کاراميلزه کردن پياز مي گويند . نيازي به اضافه نمودن آب نيست و بايد در دماي کم و آب خود پياز بپزد . پس از 30 دقيقه عصاره گوشت را اضافه نموده و خوب مخلوط نماييد .
سپس 900 سي سي آب اضافه نماييد و پس از به جوش آمدن براي يک ساعت در دماي پايين اجازه دهيد تا پخته شود .
گريل را از قبل روشن نماييد و در چهار کاسه مجزا سوپ ريخته و بعد نان ها را روي آن ها قرار دهيد و روي هر نان مقداري از پنير رنده شده بريزيد و اجازه دهيد تا براي 2 دقيقه در گريل بمانند تا پنيرها آب شوند .
در صورت علاقه از نخود سبز يا باقلا نيز در کنار پياز مي توانيد استفاده نماييد .

توصيه سرآشپز

ميزان کالري و چربي موجود در پياز پايين بوده و براي افرادي که بيماري هايي مانند ديابت , چربي خون بالا دارند مناسب است . فقط افراد مبتلا به بيماري هاي التهابي مانند رماتيسم بايد در مصرف آن دقت بيشتري نمايند و ميزان آن را کاهش دهند . پنير موجود در سوپ فرانسوي پياز منبع خوب کلسيم و فسفر است و به رشد استخواني به خصوص در کودکان کمک فراواني مي نمايد .



منبع : avayesalamati.com

http://www.CheKhabar.ir/News/23468/سوپ پياز فرانسوي، يک سوپ عالي بهاري
بستن   چاپ