فهرست مالي خود را براي سال جديد اين گونه تهيه کنيد
شنبه 14 شهريور 1394 - 12:46:25 PM
فرقي نمي کند برنامه مالي شما چه باشد به هرحال با تعيين اهداف مشخص و شفاف مطمئنا در وقت، تلاش و منابع مالي تان صرفه جويي بيشتري خواهيد داشت. در اين ماه آخر سال با انجام اين 11 مورد با اميد موفقيت مالي در سال جديد به استقبال آن برويد: 1 - تهيه صورت وضعيت از دارايي ها :
مطمئن شويد بودجه بندي که داريد در راستاي اهداف مالي شما مي باشد، اين بخش مهمي از مديريت دارايي هاي تان به حساب مي آيد. آغاز سال جديد زمان مغتنمي براي اين کار خواهد بود و انجام آن تنها مدت کمي از وقت شما را خواهد گرفت.
2 - حساب مخارج تان را داشته باشيد :
بايد هميشه بدانيد سرمايه تان چطور خرج مي شود، هم با نرم افزارهاي حسابداري هم با يک قلم و يک دفتر مي توانيد مخارجتان را ثبت کنيد. مخارجتان را دسته بندي کنيد ( مثلا هزينه لوازم، بيمه، تفريحات و لباس ) تا بتوانيد راههاي کاهش احتمالي را شناسايي کنيد.
3 - اهداف مالي بلند مدت و کوتاه مدت خود را مشخص کنيد :
فرقي نمي کند برنامه مالي شما چه باشد به هرحال با تعيين اهداف مشخص و شفاف مطمئنا در وقت، تلاش و منابع مالي تان صرفه جويي بيشتري خواهيد داشت. پس بهتر است اين اهداف را يادداشت کرده و مشخص کنيد براي رسيدن به اين اهداف به چه ميزان صرفه جويي ماهانه نياز داريد.
4 - خود را ملزم کنيد تابع برنامه مالي تان باشيد :
يک برنامه پس انداز منظم ايجاد کنيد، حساب پس اندازي افتتاح کنيد و مستقيما از طرف خودتان به آن حساب پول واريز کنيد يا چک حواله کنيد. پولي را که نمي بينيد هرگز از دست نخواهيد داد.
5 - در صورت امکان قبوض و اقساط خود را با برنامه منظم خودکار پرداخت نماييد :
وقتي قبض هاي مختلف و اقساط روي هم انباشته مي شوند پرداخت آنها برايتان سخت خواهد شد و احتمالا پرداخت آنها را به تعويق مي اندازيد و اعتبار مالي خود را خدشه دار خواهيد کرد.
6 - سعي کنيد مقروض نباشيد :
قرض و ديون خود را هر چه سريعتر ادا کنيد و سعي کنيد از آنهايي شروع کنيد که عواقب بدتري برايتان دارند.
7 - سعي کنيد از حداکثر مزاياي شغلي تان استفاده کنيد :
با کمي تحقيق مي توانيد مزاياي مربوط به شغلتان را مطلع شويد مانند وام هاي مختلف، تخفيف در خريد و غيره. براي بازنشستگي تان نيز برنامه ريزي داشته باشيد و اگر راهي قانوني براي افزايش حقوق بازنشستگي، پاداش يا سنوات وجود داريد از آن غافل نشويد.
8 - قراردادهاي بيمه تان را بازبيني کنيد :
همه قراردادهاي بيمه اي تان را مانند بيمه اتومبيل، حوادث، عمر، درماني و غيره را به دقت بررسي کنيد. آيا سقف تعهدات کافي هستند؟ افزايش هزينه هاي احتمالي را در نظر بگيريد. کمي تحقيق کنيد ببينيد شرکتهاي ديگري هستند که با تعهدات مشابه هزينه کمتري از شما بگيرند يا خير.
9 - صورتحساب کلي از همه حسابهايتان تهيه کنيد :
با درخواست صورتحساب از بانکهايي که حساب داريد دارايي ها و بدهي هايتان را بررسي کنيد.
10 - وصتنامه تان را بروز کنيد :
با اين کار مطمئن مي شويد که تمام اموال، دارايي ها و بدهي هايتان به صورت ساماندهي شده به افرادي که مد نظرتان است سپرده مي شود.
11 - براي مواقع اضطراري پس انداز داشته باشيد :
با اينکار حداقل خيالتان راحت است که در مواقع اضطراري مانند بيماريهاي سخت يا بيکاري مجبور به فروش اموال يا قرض گرفتن نخواهيد بود.

تهيه و ترجمه : گروه سبک زندگي سيمرغwww.اختصاصي سيمرغ



مطالب پيشنهادي :
پيشنهادهايي عالي براي خريد با جيب خاليچگونه از جيب برها در امان بمانيم؟روش هايي کاربردي براي کم کردن مصرف بنزينحساب پس انداز مخفي از همسرمان داشته باشيم يا نه؟
http://www.CheKhabar.ir/News/2323/فهرست مالي خود را براي سال جديد اين گونه تهيه کنيد
بستن   چاپ