سالاد هاي تان با اين نکات خوشمزه تر مي شود
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:09:57 AM

سالاد يکي از اجزاي جدا نشدني هر سفره و ميز غذايي است. اگر مي خواهيد سالادهايي که درست مي کنيد خوش طعم و متفاوت باشد، اين نکات را فراموش نکنيد.

چند نکته مهم در درست کردن سالاد

_ سبزي ها را بعد از شستن در آبکش بريزيد تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس براي سالاد خرد کنيد.

_ هميشه براي تهيه سالادهاي سبزي، از سبزيجات و ميوه هاي تازه استفاده کنيد تا سالاد شما مطبوع تر باشد.

_ اگر در سالاد، از کنسرو ماهي يا تخم مرغ استفاده مي کنيد ، حتما تخم مرغ و کنسرو را هنگام سرو اضافه کنيد.

_ سس سالاد بايد نزديک سرو سالاد با آن مخلوط شود زيرا در صورتي که سس را زودتر در سالاد بريزيم سبزي ها پلاسيده مي شود و آب مي اندازد.

_ سرکه سالاد به طور متوسط بايد يک سوم روغن زيتون باشد مگر آن که بخواهيم سالاد را ترش تر تهيه کنيم.

_ نمک و فلفل را بايد در سرکه حل و بعد روغن زيتون را به آن اضافه کنيد .

_ در صورتي که بخواهيد در سالاد سيب زميني بريزيد ، سيب زميني را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط کنيد ، بعد روغن زيتون را بريزيد زيرا در اين صورت ترشي بهتر جذب سيب زميني مي شود.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/2156/سالاد هاي تان با اين نکات خوشمزه تر مي شود
بستن   چاپ