طرز تهيه املت يوناني
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:08:53 AM
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنيد اما هم نزنيد و بگذاريد با حرارت کم به مدت 20 دقيقه بپزند. مواد لازم (براي 3 نفر) :
8 عدد تخم مرغ
1 فنجان پنير پيتزا
2 قاشق چايخوري آويشن
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
4 قاشق چايخوري روغن زيتون
يک دوم فنجان پياز خرد شده
2 فنجان اسفناج شسته شده.
طرز تهيه :اسفناج ها را با 2 قاشق از روغن زيتون تفت دهيد و نمک و فلفل را اضافه کنيد.
اسفناج ها بايد نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه داريد.
تخم مرغ ها را به همراه پنير، آويشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنيد.
با 2 قاشق ديگر از روغن زيتون پياز را به مدت 5 دقيقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنيد و با حرارت ملايم تفت دهيد.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنيد اما هم نزنيد و بگذاريد با حرارت کم به مدت 20 دقيقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت 45 ثانيه درون فر قرار دهيد تا روي غذا هم حرارت ببيند.



www.
منبع : sara.jamejamonline.ir



مطالب پيشنهادي :
املت قارچ و سبزي، غذايي که جلوي چاق شدن شما را مي گيرداملت اسفناج فورياملت ايتاليايياملت گوجه کبابياملت اسفناج مکزيکي
http://www.CheKhabar.ir/News/2154/طرز تهيه املت يوناني
بستن   چاپ