طرز تهيه املت گوجه فرنگي با پنير ليقوان
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:07:48 AM
|
|
پياز را ريز خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد. مواد لازم : گوجهفرنگي : 4 تا 5 عدد نمک، فلفل و زردچوبه : به اندازه لازم تخممرغ : 4 عدد خردههاي پنير ليقوان : 4 تا 5 قاشق غذاخوري پياز : يک عدد متوسط روغن : به اندازه لازم
طرز تهيه : پياز را ريز خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد. زرد چوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و بگذاريد پياز طلايي شود. گوجهها را خرد و با پياز سرخ کنيد. نمک را اضافه کرده و صبر کنيد آب آن تبخير شود. تخممرغها را با پنير خرد شده مخلوط و روي گوجه بريزيد و در ظرف را ببنديد تا کمي خودش را بگيرد سپس آن را مخلوط کنيد تا طعم پنير و گوجهها به خورد هم برود. املت را در ظرف مناسبي بکشيد و با سبزي خوردن سرو کنيد.
www. منبع : چهارديواري جام جم
مطالب پيشنهادي : طرز تهيه سيب زميني شکم پر کبابيطرز تهيه بادنجان شکم پارهسوفله تخم مرغ، غذايي خوشمزه مخصوص کشور اتريشتخم مرغ سوخاري غذايي سبک براي پيک نيکسوفله فرانسوي (souffle au fromage)
http://www.CheKhabar.ir/News/2152/طرز تهيه املت گوجه فرنگي با پنير ليقوان
|