کوکو ذرت
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:06:41 AM

با ذرت و گوشت يک کوکو خوش طعم و متفاوت درست کنيد.

مواد لازم براي کوکو ذرت :

پياز : يک عدد
روغن : يک فنجان
تخم‌مرغ : پنج عدد
نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي : يک قاشق غذاخوري
سيب‌زميني : يک عدد بزرگ
کنسرو ذرت : دو کاسه ماست‌خوري
گوشت چرخ کرده : يک کاسه ماست‌خوري‌


با اين مقدار مواد لازم به اندازه يک ماهيتابه متوسط از «کوکو ذرت» خواهيم داشت.

طرز تهيه ي کوکوي ذرت :

يک عدد پياز کوچک را با نصف فنجان روغن و با شعله زياد، سرخ کرده و به آن زردچوبه مي زنيم.

سپس يک قاشق غذاخوري رب گوجه، گوشت چرخ کرده، کمي نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت مي دهيم تا مايه گوشتي آماده شود.

يک عدد سيب زميني درشت را با دنده ريز رنده کرده، پنج عدد تخم مرغ، دو کاسه ماست خوري ذرت، کمي نمک و فلفل اضافه کرده، تا مايه کوکو آماده شود.

نصف فنجان روغن را در يک ماهيتابه متوسط داغ کرده، نصف مايه کوکو را در آن مي ريزيم. مايه گوشتي را اضافه کرده و بعد بقيه مايه کوکو را اضافه مي کنيم سپس در ماهيتابه را مي گذاريم تا کوکو کمي بسته شود.

کوکو را برش مي دهيم و در ظرف را مي گذاريم. بعد از کمي پخت، دوباره روي محل برش قبلي را برش مي زنيم ولي در ظرف را نمي گذاريم تا لبه هاي برش خورده کوکو سرخ و برشته شود. سپس آن را بر مي گردانيم تا طرف ديگر آن نيز سرخ و برشته شود.



منبع : tebyan.net

http://www.CheKhabar.ir/News/2150/کوکو ذرت
بستن   چاپ