کوکوي ورميشل
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:06:11 AM

با ورميشل يک کوکو ساده و خوشطعم درست کنيد.

مواد لازم براي کوکو ورميشل :

گوشت چرخ کرده : يک بسته کوچک
پياز : ‌يک عدد
ورميشل يا‌‌ همان رشته سوپ نازک : 100 گرم
فلفل‌ دلمه‌اي ريز شده : يک عدد کوچک
هويج و نخود فرنگي نگيني و پخته‌ شده : از هر کدام نصف فنجان
قارچ خرد و سرخ شده : 200 گرم
تخم‌مرغ : 4 عدد
پنير پيتزا : ‌رنده شده يک فنجان
زعفران آب‌ کرده و نمک و فلفل : به ميزان لازم
رب گوجه : 1 تا 2 قاشق غذا‌خوري
روغن: به ميزان لازم

طرز تهيه : ‌

ابتدا پياز را خرد و سپس سرخ کنيد.
گوشت را به آن اضافه کنيد و تفت دهيد.
در ادامه فلفل دلمه‌اي، قارچ، هويج، نخود فرنگي، رب گوجه و نمک و فلفل را افزوده و همه مواد را تفت بدهيد.
در يک قابلمه آب بريزيد و بعد از جوش آمدن آب، ورميشل را بپزيد و مانند ماکاروني آبکش کنيد. بعد آن را در يک ظرف بريزيد و تخم‌مرغ‌ها و نمک و فلفل و زعفران را به آن‌ها اضافه کرده و مخلوط کنيد.
در يک ماهي‌تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. نيمي از ورميشل و تخم‌مرغ را کف ماهيتابه ريخته و آن را پهن کنيد. سپس مقداري از مواد گوشتي روي آن‌ها بريزيد و در اين مرحله پنير پيتزا را روي مواد گوشتي ريخته و مجددا رشته‌هاي ورميشل را روي آن‌ها بريزيد و با قاشق صاف کنيد.
درِ ماهيتابه را بگذاريد تا کوکو خودش را بگيرد و سرخ شود.
پس از سرخ شدن، آن را برگردانيد و طرف ديگرش را سرخ کنيد (بهتر است از ماهيتابه دو طرفه استفاده کنيد تا هنگام برگرداندن، کوکو برش نخورد و قالبي در بيايد)



منبع : چهارديواري جام جم

http://www.CheKhabar.ir/News/2149/کوکوي ورميشل
بستن   چاپ