باگت تخم مرغي پخته شده براي روز مادر
شنبه 14 شهريور 1394 - 11:03:03 AM

اين باگت خوش طعم را براي روز مادر و روز زن درست کرده و از خوردن آن در کنار مادر و همسرتان لذت ببريد.

مناسب : 10 وعده
مدت زمان آمادگي : 30 دقيقه
مدت زمان پخت : 30 تا 40 دقيقه، 350 درجه‌ي فارنهايت ( 176 درجه‌ي سلسيوس )
مدت زمان خنک شدن : 5 دقيقه

مواد مورد نياز :

2 عدد باگت ( 450 گرمي ) ايتاليايي يا فرانسوي ( بريده نشده )
سوسيس به مقدار لازم
1 فلفل متوسط زرد يا قرمز شيرين، خرد شده ( 3/4 فنجان )
1/2 ليوان پيازچه نصف شده
10 عدد تخم مرغ ، آرام زده شده
2/3 ليوان خامه‌ي زده شده به مقدار مساوي يا خامه‌ي سبک
1/4 ليوان ريحان خرد شده
1/2 قاشق چايخوري نمک
1 و 1/2 ليوان پنير موزارتلا خرد شده

طرز تهيه باگت تخم مرغي پخته شده براي روز مادر :

1 - فر را از قبل در دماي 176 درجه‌ي سلسيوس گرم کنيد. يک ورق شيريني پزي بزرگ را روي ميز بگذاريد. با استفاده از يک چاقوي دندانه دار، بالاي هر يک از نان‎ها به اندازه‌ي يک اينچ از طرف بلند ببريد. از قاشق يا انگشتتان براي بيرون آوردن محتويات درون نان‎ها استفاده کنيد. پوسته‎هاي نان را روي ورق شيريني پزي آماده قرار دهيد.

2 - روکش‎ روي سوسيس‎ها را در صورت وجود جدا کنيد. در يک ماهيتابه‎ي بزرگ، سوسيس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شيرين‎ها به مدت 8 دقيقه‎اي بپزيد تا سوسيس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نيز تُرد باشند. پيازچه ها را در آخرين دقايق پختن مخلوط کنيد. ماهيتابه را از روي حرارت برداشته و چربي آن را دور بريزيد.

3 - در يک کاسه‎ي بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ي زده شده، ريحان و نمک را با يکديگر ترکيب کنيد. مخلوط سوسيس و يک ليوان پنير را نيز اضافه کرده، به هم بزنيد.

4 - با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎هاي ناني ( همان نان خالي شده ) بريزيد. 1/2 ليوان باقي مانده‎ پنير را روي مخلوط بپاشيد. به مدت 35 تا 40 دقيقه بدون درپوش بپزيد يا تا وقتي که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسيوس )

5 - بگذاريد براي 5 دقيقه خنک شود. با استفاده از چاقوي دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنيد.

ru234011.jpg.rendition.jpg

تهيه و ترجمه : گروه سبک زندگي سيمرغ

اختصاصي سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/2143/باگت تخم مرغي پخته شده براي روز مادر
بستن   چاپ