بورک ترکيه اي را اينگونه درست کنيد
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:59:36 AM

بورک يکي از معروف ترين ميان وعده ها در بين مردم کشور ترکيه است.

بورک (به ترکي Börek) يک ميان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکيه است. اين پيش غذا متشکل است از يک خمير نان يا شيريني (معروف به خمير يوفکا) و مواد مورد علاقه!

بسته به زماني که مي‌خواهيد بورک درست کنيد، مواد مورد علاقه‌اي را در اين خمير مي‌پيچانيد و در روغن سرخ و يا در فر پخت مي‌کنيد. مثلا مردم ترکيه عادت دارند که براي صبحانه يا عصرانه در خمير يوفکا پنير و سبزيجات و زيتون منطقه اژه(سواحل درياي اژه) بپيچانند و يا براي نهار در آن کالباس، گوجه، زيتون، سبزيجات، پنير، فلفل دلمه‌اي و... بگذارند.
همچنين گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و ... از جمله مواد غذايي هستند که براي تهيه بورک از آنها استفاده مي‌شود.
بورک غذايي بسيار ساده و مقوي است و بسته به سليقه و وقت خود مي‌توانيد آن را براي ميهماني هاي شبانه و خودماني تهيه کنيد.

مواد لازم براي تهيه بورک ترکي :

خمير يوفکا : مقدار لازم
سيب زميني : 3 عدد
پياز : 1 عدد
روغن زيتون : مقداري
پنير خامه اي : 100 گرم
پنير پيتزا : 100 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
نمک و فلفل : مقدار لازم

طرز تهيه بورک ترکي :

سيب زميني ها را بپزيد ، پياز را خرد کنيد و در مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شود.
سپس سيب زميني ها پخته را ريز خرد کنيد ( يا رنده کنيد ) و به پياز اضافه نمائيد ، کمي نمک و فلفل بزنيد و پس از کمي تفت دادن از روي حرارت برداريد.
پس از اينکه مواد را از روي حرارت برداشتيد پنيرها را اضافه کنيد و کمي مخلوط نمائيد.
خميرها را به نوبت باز کنيد و روي خميرها کمي زرده بماليد سپس مقداري از مخلوط اماده داخل خمير بريزيد ، لبه ديگر خمير را برگردانيد و براي اتصال لبه هاي خمير کمي زرده تخم مرغ بزنيد ( زرده تخم مرغ مانند چسب عمل ميکند ).
کف سيني را چرب کنيد سپس خميرهاي اماده را کف قالب بچينيد ، سيني را درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20-30 دقيقه بپزيد ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائيد.
ميتوانيد درون ماهيتابه مقدار کمي روغن بريزيد و دو طرف بورک ها را با حرارت ملايم سرخ کنيد.



منبع : irancook.com

http://www.CheKhabar.ir/News/2136/بورک ترکيه اي را اينگونه درست کنيد
بستن   چاپ