در اين غذا لايهاي از پنير پارمسان، گورگونزولا و فونتيناي آب شده پاستاي فرمي را در برميگيرد. گوجه فرنگي تنوري طعم بسيار جالبي را به آن ميدهد.
مدت زمان نگهداري در فريزر: تا 1 ماه
براي سرو: يک شب قبل از سرو غذا در يخچال نگهداري شود.
مناسب براي : 6 نفر
زمان آماده سازي : 30 دقيقه
زمان خنک شدن : 1 شب
مواد لازم براي تهيه پاستاي فرمي با پنير :
پاستاي فرمي : 350 گرم
گوجه کبابي اسلايس شده يا کنسرو گوجه فرنگي 400 گرم
پياز خردشده 1عدد بزرگ
سير نگيني شده 2 قاشق سوپ خوري (12 عدد)
روغن زيتون 2 قاشق سوپ خوري
خامهي زده شده 2 پيمانه
پنير پارمسان رنده شده 1 پيمانه (120 گرم)
پنير گورگونزولاي خرد شده(بلو چيز) ¾ پيمانه (85 گرم)
پنير فونتيناي رنده شده ½ پيمانه (60 گرم)
نمک ¾ قاشق سوپ خوري
پودر فلفل سياه ¼ قاشق سوپ خوري
جعفري تازه در صورت تمايل
طرز تهيه پاستاي فرمي با پنير :
1 - پاستا را طبق روش معمول آبکش کنيد. سپس آن را به يک ظرف مستطيل شکل بدون روغن منتقل کنيد و گوجه را به آن اضافه نماييد.
2 - در يک تابه پياز و سير را در روغن زيتون با حرارت معمولي تا موقعي که طلايي شوند سرخ کنيد. خامهي زده شده را اضافه کرده و بگذاريد تا به جوش بيايد، سپس حرارت را کم کنيد تا به طور ملايم بدون سرپوش بجوشد. حدود 5 دقيقه به طور يکنواخت هم بزنيد تا غليظ شود. سپس پنير پارمسان، گورگونزولا، پنير فونتينا، نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنيد. مخلوط حاصل را روي پاستا بريزيد.
3 - ظرف را با سلفون و فويل بپوشانيد و به مدت 1 ماه در فريزر بگذاريد. براي سرو اين غذا از يک شب قبل آن را در يخچال بگذاريد.
4 - فر را در دماي 425 درجهي فارنهايت قرار دهيد تا گرم شود. سلفون را از روي ظرف برداشته و فقط فويل را روي آن بگذاريد. سپس به مدت 35 الي 40 دقيقه در فر قرار دهيد. در صورت تمايل ميتوانيد با جعفري تزيين نماييد.
تهيه و ترجمه : گروه سبک زندگي سيمرغ
اختصاصي سيمرغ