پاستاي فرمي با پنير
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:56:45 AM

در اين غذا لايه‎اي از پنير پارمسان، گورگونزولا و فونتيناي آب شده پاستا‎ي فرمي را در برمي‎گيرد. گوجه فرنگي تنوري طعم بسيار جالبي را به آن مي‎دهد.

مدت زمان نگه‎داري در فريزر: تا 1 ماه

براي سرو: يک شب قبل از سرو غذا در يخچال نگه‎داري شود.

مناسب براي : 6 نفر
زمان آماده سازي : 30 دقيقه
زمان خنک شدن : 1 شب

مواد لازم براي تهيه پاستاي فرمي با پنير :

پاستاي فرمي : 350 گرم
گوجه کبابي اسلايس شده يا کنسرو گوجه فرنگي 400 گرم
پياز خردشده 1عدد بزرگ
سير نگيني شده 2 قاشق سوپ خوري (12 عدد)
روغن زيتون 2 قاشق سوپ خوري
خامه‌ي زده شده 2 پيمانه
پنير پارمسان رنده شده 1 پيمانه (120 گرم)
پنير گورگونزولاي خرد شده(بلو چيز) ¾ پيمانه (85 گرم)
پنير فونتيناي رنده شده ½ پيمانه (60 گرم)
نمک ¾ قاشق سوپ خوري
پودر فلفل سياه ¼ قاشق سوپ خوري
جعفري تازه در صورت تمايل

طرز تهيه پاستاي فرمي با پنير :

1 - پاستا را طبق روش معمول آبکش کنيد. سپس آن را به يک ظرف مستطيل شکل بدون روغن منتقل کنيد و گوجه را به آن اضافه نماييد.

2 - در يک تابه پياز و سير را در روغن زيتون با حرارت معمولي تا موقعي که طلايي شوند سرخ کنيد. خامه‎ي زده شده را اضافه کرده و بگذاريد تا به جوش بيايد، سپس حرارت را کم کنيد تا به طور ملايم بدون سرپوش بجوشد. حدود 5 دقيقه به طور يکنواخت هم بزنيد تا غليظ شود. سپس پنير پارمسان، گورگونزولا، پنير فونتينا، نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنيد. مخلوط حاصل را روي پاستا بريزيد.

3 - ظرف را با سلفون و فويل بپوشانيد و به مدت 1 ماه در فريزر بگذاريد. براي سرو اين غذا از يک شب قبل آن را در يخچال بگذاريد.

4 - فر را در دماي 425 درجه‎ي فارنهايت قرار دهيد تا گرم شود. سلفون را از روي ظرف برداشته و فقط فويل را روي آن بگذاريد. سپس به مدت 35 الي 40 دقيقه در فر قرار دهيد. در صورت تمايل مي‎توانيد با جعفري تزيين نماييد.

پاستاي فرمي با پنير

تهيه و ترجمه : گروه سبک زندگي سيمرغ

اختصاصي سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/2130/پاستاي فرمي با پنير
بستن   چاپ