خورش کرفس را اين بار متفاوت درست کنيد
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:55:49 AM

خورش کرفس يکي از غذاهاي سنتي ايرانيان است که طرفداران بسيار زيادي دارد. براي ايجاد تنوع در غذاهاي تان خورش کرفس را اين بار متفاوت درست کنيد.

مواد لازم براي خورش کرفس :

گوشت گوسفندي : 200 گرم
کرفس خرد شده : 200 گرم
لوبيا چيتي : 50گرم
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوري
،نعنا خشک : 1 قاشق غذاخوري
پياز : 1 عدد
سبزي قورمه سبزي : 50 گرم
آبغوره : ½ پيمانه
نمک و فلفل و زردچوبه : مقداري

طرز تهيه خورش کرفس :

ابتدا پياز خرد شده را در روغن کمي تفت دهيد.
وقتي سبک شد سپس گوشت گوسفندي خرد شده را به آن اضافه کنيد و کمي زرد چوبه و فلفل سياه را به آن بيفزاييد و کمي اجازه دهيد گوشت پخته شود (حدود 10 دقيقه).
سپس سبزي قورمه سبزي را به گوشت بيفزاييد و کمي تفت دهيد .
رب گوجه فرنگي را نيز با آين مواد کمي سرخ کنيد(1- 2 دقيقه) .
حددود 4 ليوان آّ به خورشت اضافه کنيد و اجازه دهيد تا بپزد.
لوبيا چيتي را که از شب قبل خيس کرده ،اجازه دهيد جداگانه پخته شود.
در اين فاصله کرفس هاي شسته و خرد شده را در کمي روغن مايع حدود 10 دقيقه تفت دهيد.
وقتي آب کرفس ها کشيده شد نعناخشک را نيز به آن اضافه کنيد و حدود 2 دقيقه تفت دهيد و شعله را خاموش کنيد.
هنگامي که گوشت پخته شد ،لوبيا چيتي پخته شده و کرفس و نعنا تفت داد شده و آبغوره و نمک را نيز به خورشت اضافه کنيد و اجازه دهيد حدود 15 دقيقه ديگر تا جا بيفتد.

خورش کرفس را اين بار متفاوت درست کنيد

خورش کرفس را اين بار متفاوت درست کنيد

تهيه شده توسط خانم مريم محمدي

اختصاصي سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/2128/خورش کرفس را اين بار متفاوت درست کنيد
بستن   چاپ