طرز تهيه ته چين شمالي + فيلم
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:52:59 AM
ته چين از جمله غذاهاي خوشمزه و پرطرفدار است که در هر گوشه کشورمان آن را به طريقي آماده مي کنند. در اين بخش آشپزي ،طرز تهيه ته چين شمالي را آموزش مي دهيم. مواد لازم :برنج ايراني : 5 پيمانهسبزي پلويي : 500 گرمگوشت : 300 گرمپياز : يک عددلبو : 2 عددهويج :2 عددقيسي : به ميزان لازمگرد ليمو : دو قاشق غذاخوريزرد چوبه : يک قاشق چايخورينمک و فلفل : به ميزان لازمروغن : به ميزان لازم

طرز تهيه :ابتدا گوشتها را به صورت نازک آماده مي کنيم و به آن گرد ليمو و فلفل مي زنيم و به مدت حداقل نيم ساعت استراحت مي ديهيم تا طعم بگيرد. پياز را تفت داده و در ادامه زرد چوبه به آن اضافه مي کنيم.در ادامه سيب زميني را ته ديگ گذاشته و بعد مقدار برنج که کمي زنده است روي آن مي ريزيم و بعد گوشت را اضافه مي کنيم ودر ادامه لبو و سبزي و هويج را ميريزيم و بعد لايه هاي بعدي ودر آخر قيسي و سبزي را هم اضافه مي کنيم و دم مي گذاريم .






www.
منبع : شبکه استاني اصفهان



مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه قارچ پلوطرز تهيه زيره پلو کرمانيطرز تهيه ته چين بهطرز تهيه اسفناچ پلوطرز تهيه شيرازي پلو
http://www.CheKhabar.ir/News/2122/طرز تهيه ته چين شمالي - فيلم
بستن   چاپ