سالاد استيک و سيب زميني، يک سالاد جديد و باکلاس!!
18 فروردين 1395 - 11:05:54 ب.ظ
مواد لازم براي سالاد استيک و سيب زميني

سيب زميني نصف شده يا به 4 قسمت تقسيم شده : يک کيلوگرم
روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
گوشت کبابي خرد شده به قطر 2/5 سانتي متر : يک کيلوگرم
کاهو : 2 عدد
سس سالسا : به اندازه دستورالعمل
پيازچه : 5 عدد

طرز تهيه سالاد سيب زميني و استيک

فر را با حرارت 375 درجه فارنهايت گرم کنيد.
درون ظرف خود سيب زميني ها را قرار دهيد تا براي 50 تا 60 دقيقه کباب شود.
روي آن را يک قاشق غذاخوري روغن زيتون ، نمک و فلفل بپاشيد. پس از آن بگذاريد تا خنک شود.
ضمناً يک قاشق غذاخوري از روغن زيتون را با قلمو روي استيک ها بکشيد.
آنها را با نمک و فلفل چاشني بزنيد و براي 10 تا 12 دقيقه در حرارت 145 درجه فارنهايت کباب کنيد و سپس برش بزنيد.
کاهو را برش دهيد به قسمت هاي 5 سانتي متري و سر کاهو را براي مصارف ديگر استفاده کنيد.
سس سالسا را آماده کنيد.
کاهوها را روي بشقاب ها قرار دهيد و سپس سس سالسا را روي هر کدام بريزيد و بعد روي سيب زميني ، پيازچه ، استيک و گوجه فرنگي ها.

طرز سس سالسا

در يک کاسه نصف پيمانه جعفري خرد شده، 1/4 پيمانه روغن زيتون، 3 قاشق غذاخوري پياز خرد شده، يک قاشق چايخوري آويشن و 2 عدد سير و نمک و فلفل را ترکيب کنيد.



منبع : chashnik.com

http://www.CheKhabar.ir/News/21205/سالاد استيک و سيب زميني، يک سالاد جديد و باکلاس!!
بستن   چاپ