يک کباب خوش طعم با نکات زير
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:51:40 AM

اگر مي خواهيد يکي کباب کوبيده خوش طعم و عالي درست کنيد فقط کافي است اين نکات را رعايت کنيد تا کبابي مانند کباب هاي رستوران ها داشته باشيد.

درست کردن کباب کوبيده فوت و فن ساده اي دارد. در اين مقاله فوت و فن درست کردن يک کباب رستوراني را به شما آموزش مي دهيم.

1_ براي يک کباب کوبيده خوش طعم دوسوم گوشت دنده‌ي گوسفندي و يک سوم گوساله استفاده کنيد.

2_ به ازاي يک کيلو گوشت سيصدگرم پياز که حدودأ سه‌تا پياز متوسط ميشه رو ريز رنده کنيد و آبشو بگيريد چون آب پياز باعث شيرين شدن کباب ميشه.

3_ حسابي ورز بديد و سه ساعت قبل از به سيخ کشيدن بگذاريد تو يخچال.

4_ حتما حداقل سه بار گوشت بايد چرخ بشه.

5_ اگر سيخهايتان نو هستند يکبار خالي بگذاريد روي آتش.

6_ براي سيخ کشيدن کباب کنار دستتان کاسه‌ي آب بگذاريد و سيخهايتان هم خيس و سرد باشه اينکار کمک ميکنه که کباب به سيخ بچسبه.

7_ به گوشت فقط نمک و کمي فلفل که بوي زخم گوشتو بگيره و کمي زعفران بزنيد ، از ريختن پودر سوخاري ، آرد و زرد چوبه جدأ خودداري کنيد.

8_ جوش شيرين هم نزنيد چون باعث تلخي کباب ميشه ، تخم مرغ هم نزنيد چون باعث سوختن سريع روي کباب ميشه.

9_ به اندازه‌ي يک پرتغال گوشت برداريد و به سيخ بکشيد ابتدا و انتهاي سيخ رو خوب بچسبانيد.



منبع : مجله دلگرم

http://www.CheKhabar.ir/News/2119/يک کباب خوش طعم با نکات زير
بستن   چاپ