طرز تهيه رولت مرغ
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:48:40 AM
مرغ را از فر بيرون آورده و فويل و نخ‌ها را باز کنيد و رولت مرغ را در ظرف مناسبي بچينيد و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روي آن بريزيد و سر سفره‌تان قرار​ دهيد. مواد لازم :
سينه مرغ : يک عدد
گوشت چرخ‌کرده مرغ : 300 گرم
فيله‌مرغ : يک عدد
رب گوجه‌فرنگي : يک قاشق غذاخوري
سير : چند حبه
آب ليمو : نصف فنجان
اسفناج پخته : 350 گرم
زعفران و نمک و فلفل : به اندازه لازم
آب مرغ : 1/5 ليوان
روغن : به اندازه لازم .

طرز تهيه :
سينه مرغ را از استخوان جدا کنيد.
سعي کنيد طوري اين کار را انجام دهيد که پاره نشود.
فيله‌مرغ را هم روي تکه قبلي گذاشته و با بيفتک کوب به آرامي روي آنها ضربه بزنيد تا باز شده و جاي استخوان سينه پر شده باشد.
سپس به آنها نمک و فلفل و زعفران و کمي آبليمو زده تا گوشت مرغ طعم‌دار شود.مقداري از گوشت مرغ را هم چرخ کنيد و به همراه اسفناج‌ها و سير له شده، روي تکه‌هاي مرغ بگذاريد و به آرامي آن را رول کرده و با نخ بپيچيد و در فويل بگذاريد و در فر از قبل گرم شده به مدت 1/5 ساعت با دماي 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.
در يک ظرف کوچک مقداري روغن بريزيد و رب گوجه را در آن تفت داده، بعد آب مرغ را​ همراه نمک، فلفل، زعفران و بقيه آبليمو به آن اضافه کنيد و بجوشانيد تا غليظ شود.
مرغ را از فر بيرون آورده و فويل و نخ‌ها را باز کنيد و در ظرف مناسبي بچينيد و پس از سرد شدن آن را برش داده و سس را روي آن بريزيد و سر سفره‌تان قرار​ دهيد.



www.
منبع : چهارديواري جام جم



مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه مرغ شکم پر با طعم سيبطرز تهيه برياني مرغدونر مرغ کبابيطرز تهيه مرغ تنوري با سس مخصوصمرغ با کرم ترخون
http://www.CheKhabar.ir/News/2112/طرز تهيه رولت مرغ
بستن   چاپ