طرز تهيه مرغ سرخ شده با ليمو عماني
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:47:51 AM
سينه هاي مرغ را به خوبي بشوييد و اجازه دهيد خشک شود. هر تکه سينه مرغ را با چاقو نصف کنيد. ليمو (ليموترش يا ليموعماني) ميوه‌اي درختچه‌اي است که از قديم از آب (آبليمو) يا خشک‌شده آن استفاده مي‌شده است. درغذا هاي سنتي ايران اصولا از ليموعماني که يکي از انواع ليموترش است استفاده مي‌شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. ليمو داراي خواص مقوي و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام‌بخش، ضددرد و ضدانگل‌هاي روده‌اي نيز هست.
مواد لازم : سينه مرغ 2 عدد پودر ليمو عماني 1/2 قاشق غذاخوري مرزه 1 قاشق غذاخوري نمک 1 قاشق غذاخوري فلفل سياه 1/2 قاشق غذاخوري روغن 1 قاشق غذاخوري کره 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه :ليمو عماني را پودر کنيد.



ليمو عماني پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در يک کاسه با هم مخلوط کنيد.



سينه هاي مرغ را به خوبي بشوييد و اجازه دهيد خشک شود. هر تکه سينه مرغ را با چاقو نصف کنيد.



به اين ترتيب 4 تکه سينه مرغ خواهيد داشت. اگر برش ها به جاي اينکه سينه مرغ را نازک کند، عمودي باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.



طعم دهنده هايي را که با هم مخلوط کرده ايد، روي تکه هاي مرغ بريزيد.



سپس در يک تابه روغن و کره را مخلوط کنيد و سينه هاي مرغ را داخل آن بيندازيد تا سرخ شود. مرغ ها را طوري در تابه بچينيد که فضاي مناسبي بين آنها خالي باشد.



به محض اينکه يک طرف مرغ ها طلايي شد، برگردانيد تا سمت ديگرش نيز به خوبي سرخ شود. تمام اين مراحل زمان زيادي نمي برد.



پس از اينکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد، خنک شود.



اين غذا را مي توانيد با سيب زميني، گوجه فرنگي، انار و ريحان سرو کنيد. مرغ سرخ شده با ادويه هاي ايراني، غذايي بسيار لذيذ است که در زماني کوتاه آماده مي شود.




www.
منبع : khorak.com / برگرفته از سايت mypersiankitchen.com



مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه کباب مرغ با کرفسطرز تهيه مرغ شکم پر با طعم سيبطرز تهيه برياني مرغطرز تهيه مرغ تست کنجديطرز تهيه مرغ کنتاکي خانگي
http://www.CheKhabar.ir/News/2110/طرز تهيه مرغ سرخ شده با ليمو عماني
بستن   چاپ