فيله ماهي با اسفناج
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:46:54 AM
|
|
اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده . ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و.... مـــــــواد لازم : اسفناج خرد شده : 4 پيمانه پياز متوسط : يک عدد روغن مايع : 3 قاشق سوپخوري پودر ژله قرمز رنگ :يک چهارم پيمانه فلفل دلمه اي : يک عدد فيله ماهي با ضخامت حدود 3 سانتي متر : 450 گرم نمک : يک چهارم قاشق چايخوري فلفل سياه : يک چهارم قاشق چايخوري سرکه : يک قاشق سوپخوري
طـــــــرز تهيه : اسفناج هاي خرد شده را درون يک کاسه بزرگ بريزيد و کنار بگذاريد . پياز را از وسط به چهار قسمت تقسيم کرده، ورقه ورقه برش دهيد، درون ماهيتابه ، يک قاشق سوپخوري روغن ريخته و پيازها را با حرارت ملايم تفت بدهيد تا طلايي رنگ بشوند. يک قاشق سوپخوري پودر ژله به پياز اضافه کرده کمي هم بزنيد . فلفل دلمه اي را به شکل نوارهاي باريک برش داده به مخلوط بيفزاييد . آنها را به مدت يک دقيقه ديگر بپزيد. ماهيتابه را از روي شعله گاز برداشته و مخلوط پياز را به اسفناج اضافه کنيد . روي کاسه را بپوشانيد و کنار بگذاريد . فيله ماهي را به چهار قسمت مساوي تقسيم کرده و کمي نمک و فلفل روي آنها بپاشيد . همان ماهيتابه را تميز کرده و دو قاشق سوپخوري روغن باقيمانده را درون آن بريزيد تا گرم شود . سپس فيله هاي ماهي را به مدت دو دقيقه در آن سرخ کنيد . حرارت را کاملا ملايم کنيد و فيله ها را به مدت 5 دقيقه ديگر بپزيد . فيله ها را در نهايت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روي آنها را بپوشانيد تا گرم بمانند . باقيمانده پودر ژله را درون ماهيتابه ريخته، آن را حرارت دهيد، سپس اين ژله را با قاشق روي فيله ها بريزيد . مخلوط اسفناج و پياز را کمي قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فيله ها را با آن تزئين کنيد.
www.ارسالي کاربران
مطالب پيشنهادي : ته چين قليه ماهيماهي آزاد پخته شده با کنگر فرنگيقزل آلاي شكم پر يک غذاي سالم دريايي ماهي شكم پر
http://www.CheKhabar.ir/News/2108/فيله ماهي با اسفناج
|