اين غذا از غذاهاي جنوب ايران است. مواد لازم :برنج : 3 ليوانشويد : 200 گرم،پاك شده و خرد شدهماهي شور متوسط : 1 عدد متوسطكشمش : 1 تا 2 پيمانهپودر ليموعماني : 1 قاشق سوپخوريزردچوبه : 1 قاشق چايخوريپيازداغ : 1 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
ماهي را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانيد تا شوري آن گرفته شود. چند بار آب آن را عوض كنيد.
سپس ماهي را تميز كرده و تكهتكه كنيد و در آبكش بگذاريد.
برنج را در صورت تمايل با شويد ( در صورت تمايل ) و كره يا به صورت كته يا آبكش بپزيد.
روغن را در تابه ريخته و ماهي را سرخ كنيد.
كشمش پاك كرده و شسته را به ماهي اضافه كنيد و كمي سرخ كنيد.
پيازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر ليموعماني را به ماهي و كشمش اضافه كنيد و ماهي را به صورت جداگانه با پلو سرو كنيد.
نكته :ميتوانيد ماهي و كشمش را موقع كشيدن برنج لابهلاي آن بگذاريد و دم كنيد.
www.
منبع : hashpazi.ir
مطالب پيشنهادي :
فيله ماهي با اسفناجماهي و سبزيجات در فرميگو با سس خردلچگونه در خانه سوشي درست كنيم!ماهي آزاد طرد با سيب زميني و شاهي