طرز تهيه ميتلف بدون تخم مرغ
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:45:10 AM
خميرمان را هم به مايه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط ميکنيم.
مواد تشکيل دهنده :
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
کرفس : 3 ساقه
آرد سوخاري : 1/2 پيمانه
شير : 1 پيمانه
پياز بزرگ :2 عدد
سبزي معطر ريز خرد شده : 1 پيمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگي : 2 قاشق غذاخوريروغن مايع : به مقدار لازم
متن دستور آشپزي : پياز ها را خرد کرده در روغن تفت ميدهيم.سپس از روغن خارج کرده روي دستمال کاغذي ميگذاريم تا روغنشان گرفته شود .کرفس ها راريز خرد کرده در روغن تفت ميدهيم .آنها را هم خارج کرده روغنشان را ميگيريم و روي پياز ها ميريزيم .در کاسه اي کوچک شير را با آرد سوخاري مخلوط مي کنيم تا خمير نرم و يکدستي حاصل آيد .گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوي پياز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز ميدهيم .خميرمان را هم به مايه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط ميکنيم.سبزي هاي معطر و ادويه ها را نيز افزوده ، ورز ميدهيم تا کاملا ً مخلوط شوند .مايه را در قالب فر چرب (10*30سسانتيمتر) ريخته ، يکنواخت پهن مي کنيم .رب را با کمي روغن مخلوط کرده روي مايه گوشت ماليده در ظرف را با فويل (کاغذ آلومينيومي ) مي پوشانيم .در فرگرم 180 درجه به مدت يکساعت ميپزيم .ميتلف را از قالب درآورده ، برش عرضي مي دهيم و در ظرف فر چيده با سبزيجات بطرز زيبايي تزيين وسرو مي کنيم.






www.
منبع : hastiaarshadi.persianblog.ir



مطالب پيشنهادي :
استيک گوشت شتر مرغ با سير و جعفريخوراک بيف ويستاولاستيک کوردن بلوي فرانسويتاس کبابآموزش پخت بره درسته
http://www.CheKhabar.ir/News/2104/طرز تهيه ميتلف بدون تخم مرغ
بستن   چاپ