درمان قوز پشتي با ورزش+ تصاوير
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:32:57 AM
قوز نکن! صاف بشين.اگر به دوران کودکي خود فکر کنيد شايد به خاطر بياريد که بزرگ تر ها هميشه به بچه ها تذکر مي دادند که درست بشينيد تا به قوز کردن عادت نکنند. امروزه قوز کردن يکي از چالش هاي بسياري از والدين با فرزندانشان است، قوز کردن کودکان و نوجوانان هنگام نشستن، تماشاي تلويزيون و حتي در حال ايستادن است. قوز پشت را با ورزش درمان کنيد

قوز کردن عادت بسيار غلطي است چرا که گذشته از نامناسب بودن وضعيت فيزيکي فرد باعث فشار آمدن به ريه و قلب مي شود و همچنين قد فرد را کوتاه تر نشان مي دهد. قوز کردن مشکلي است که خيلي ها با اون درگير هستند خصوصا" خانم ها. لازم است بدانيد در ستون فقرات سه انحنا وجود دارد که ستون فقرات را به شکل S نشان مي دهد. وقتي که انحناي پشت از حد معمول خود خارج شد و بدن به شکل C در آيد به آن قوز مي گويم. اصطلاح قوز کردن يک اصطلاح عامينه براي اين ناهنجاري است چرا که در واقع نام اصلي اين ناهنجاري کيفوز است.راجب به کيفوز به طور کامل توضيحاتي را ارائه داده ايم.اما در اين مطلب روي سخن ما با همان اصطلاح قوز است.

قوز کردن هميشه به شيوه و الگوي غلط زندگي باز نمي گردد، بلکه در برخي موارد علت بروز آن مادرزادي يا شخصيتي است و در سنين کهنسالي نيز بسياري را گرفتار مي کند.بد قرار گرفتن بدن بخصوص هنگام نشستن، تلويزيون ديدن، کار کردن با کامپيوتر يا حتي انجام تکاليف از سوي دانش آموزان از دلايل اصلي قوز کردن است.

چرا پيري با قوز کردن همراه مي شود؟

متاسفانه افراد مسن به دليل ضعف عضلاني هنگام ايستادن، نگران آن هستند که نتوانند تعادل خود را حفظ کنند و به همين علت قوز مي کنند و اين برايشان عادت مي شود.به علاوه، پوکي استخوان و فرسودگي استخوان ها نيز به ضعف عضلاني آن ها دامن مي زند و آن ها را ناگزير به استفاده از عصا مي کند که در بسياري موارد به علت کوتاه بودن به وضع قرارگيري بدن حالت قوز کرده مي بخشد.

اصلاح الگوي زندگي يعني نحوه نشستن و راه رفتن، استفاده از عصا با طول قد مناسب، انجام ورزش هايي براي تقويت عضلات و نيز اصلاح داروهاي مصرفي که به درمان پوکي استخوان کمک کند، در جلوگيري از قوزکردن افراد مسن بسيار موثر است. در برخي موارد نيز استفاده از قوز بند و در موارد حاد، جراحي ضروري مي شود.

حرکت هايي براي درمان قوز کردن






استفاده از بريس



درمان‌هاي غيرجراحي و جراحي براي درمان کيفوز ستون فقرات وجود دارد ولي بيمار بايد حتما" نرمش‌هاي طبي خاصي انجام دهد.اگر فرد همچنان در حال رشد باشد، ممکن است پزشک معالج استفاده از بريس‌هاي خاصي (قوزبند) را تا زمان اتمام رشد و پايان بلوغ تجويز کند ولي اگر قوس ستون مهره بيش از 75 درجه باشد، معمولا" از درمان جراحي استفاده مي‌شود.درمان کيفوزهاي مادرزادي نيز عمل جراحي است.



www.
منبع:elmevarzesh.com


مطالب پيشنهادي :برنامه طناب زني
چرا بانوان بيشتر از مردان آسيب مي‌بينند؟
جلوگيري از بروز آسيب در دوندگانتيپ جديد فرهاد مجيدي+ عكس
افتتاح نمايندگي مازراتي بابک زنجاني با حضور علي دايي
http://www.CheKhabar.ir/News/2080/درمان قوز پشتي با ورزش- تصاوير
بستن   چاپ