پياز حلقه اي سوخاري، يک پيش غذاي شيک و ساده!!
9 فروردين 1395 - 11:04:48 ب.ظ
مواد لازم براي پياز حلقه اي سوخاري

پياز بزرگ : 2 عدد
آرد : يک و يک چهارم پيمانه
آرد ذرت : 1/2 پيمانه
بيکينگ پودر : يک و نيم قاشق چايخوري
نمک : به ميزان لازم
آب گازدار : 100 ميلي ليتر
روغن : 1/2 پيمانه
برگ جعفري تازه

طرز تهيه پياز حلقه اي سوخاري

در سيني فر دستمال حوله اي پهن کنيد.
حلقه هاي پياز را براي 10 دقيقه در ظرفي از آب و يخ قرار دهيد. سپس آن ها را آبکشي و خشک کنيد.
در ظرفي آرد، آرد ذرت، بيکينگ پودر، 1 قاشق چاي خوري نمک و آب گازدار را با هم ترکيب کنيد.
در قابلمه اي روي حرارت بالا روغن را داغ کنيد.
در چند نوبت، حلقه هاي پياز را در خمير بزنيد، خمير اضافي آن را بگيريد و با دقت در روغن قرار دهيد و براي 2 تا 3 دقيقه تا طلايي شوند، سرخ کنيد.
پس از خارج کردن حلقه هاي سرخ شده، آن ها را روي دستمال حوله اي قرار دهيد، و بر روي آن ها نمک بپاشيد. سيني فر را در فر با حرارت 120 درجه سانتي گراد قرار دهيد، تا گرم بماند.
قبل از سرخ کردن بخش بعدي حلقه ها روغن را داغ کنيد.
بعد از سرخ کردن تمامي حلقه ها، با احتياط برگ هاي جعفري را در روغن بريزيد و براي 10 ثانيه تا ترد شوند، سرخ کنيد.
آن ها را از قابلمه خارج کرده، رويشان نمک بپاشيد . براي سرو حلقه هاي پياز سوخاري از جعفري هاي تفت داده شده رويشان بريزيد.



منبع : ashpazbashy.com

http://www.CheKhabar.ir/News/20395/پياز حلقه اي سوخاري، يک پيش غذاي شيک و ساده!!
بستن   چاپ