کيست پستان
افسانه قاسمي، متخصص زنان و زايمان به يکي از مشکلات شايع در خانمها اشاره کرد و گفت: کيستهاي پستان دو نوع ساده و کمپلکس دارند؛ کيستهاي ساده، ديواره صافي دارند و داخل آنها مايع زلالي وجود دارد، بيشتر خانمها دچار اين نوع کيست ميشوند که بيخطر است و بيمار فقط بايد تحتنظر باشد.
کيستهاي سينه معمولاً مشکل بسيار حاد پاتولوژيک بهحساب نميآيند زيرا اين کيستها با تغييرات قائدگي دچار تغييراتي از نظر تعداد و اندازه ميشوند و درد و احساس ناراحتي را براي خانمها به وجود ميآورند، در اين حالت سينهها دردناک و متورم ميشوند؛ کيست سينه به طورطبيعي با يک سري جريانها از جمله داروهاي هورموني با مقدار زياد، خوردن هر نوع چربي، محرکهاي کيست سينه مانند فلفل، کافئين، شکلات و قهوه تشديد ميشوند و درد را افزايش ميدهند.
مرغ هاي صنعتيکه با هورمون، رشد پيدا ميکنند داراي مقادير زيادي چربي در قسمت بال هستند، اگرچه بال مرغ لذيذترين قسمت آن است اما از نظر سلامتي بدترين قسمت به حساب ميآيد زيرا چربي در اين ناحيه تجمع پيدا ميکند؛ توصيه ميشود همه به خصوص خانم ها از بال مرغ چه بهصورت کباب شده و چه بهصورت پخته شده در غذا استفاده نکنند زيرا چربي مرغ هاي هورموني در تحريک رشد کيستهاي پستان تاثيرگذار هستند؛ بنابراين تغييرات فايبروکيستيک که اکثرا خوش خيم هستند با کمتر شدن مصرف چربي کاهش پيدا ميکنند.
معاون آموزشي بيمارستان شهيد اکبرآبادي با تاکيد بر استفاده از مرغهاي سبز گفت: خانمها ميتوانند با مصرف مرغهاي سبز که به سبب جوان بودن، کاهش مصرف دارو و مدت کوتاه پرورش از کيفيت بالاتري نسبت به مرغهاي معمولي برخوردارند، و همچنين با افزايش خوردن مايعات و مواد قندي از کيستيک شدن سينهها جلوگيري کنند.
منبع:salamatnews.com