تاثير فست فود بر ريکاوري ورزشکاران
شنبه 14 شهريور 1394 - 10:16:42 AM

محققان آمريکايي به اين نتيجه‌ رسيدند که خوردن ميزان کمي فست فود مي‌تواند به ريکاوري ورزشکاران استقامتي کمک کند.

مطالعات جديد نشان داده است هنگامي که ورزشکاران بعد از ورزش يا تمرين مقدار کمي فست فود مصرف کنند و زماني که آنها مکمل هاي ورزشي مصرف مي‌کنند تفاوت زيادي در ريکاوري مربوط به ذخيره گليکوژن بدن آنها وجود ندارد.

محققان دانشگاه مونتانا به ورزشکاران استقامتي اطلاع دادند که مي‌توانند بعد از ورزش با شدت زياد، کمي همبرگر يا سيب زميني سرخ کرده بخورند. نتايج اين تحقيقات در مجله بين‌الملل "تغذيه متابوليسم ورزشي" منتشر شده است.

دوچرخه‌سواران استقامتي نيز مي‌توانند اين کار را براي ريکاوري انجام دهند. در اين مطالعات يازده مرد دوچرخه‌سوار در دو پروسه آزمايش حرکت کردند. هر آزمايش 90 دقيقه بود و چهار ساعت ريکاوري بعد از آن صورت مي‌گرفت. بعد از هر 90 دقيقه به دوچرخه‌سواران مکمل ورزشي يا فست فود داده مي‌شد. در فاصله بين دو آزمايش از دوچرخه‌سواران نمونه بافت عضلاني و نمونه خون گرفته شد. مشخص شد که هيچ تفاوتي بين قند و انسولين خون اين دو دسته وجود ندارد. ضمنا کارايي اين دو دسته با يکديگر تفاوتي نداشت.

مدير اين تحقيقات مي‌گويد: نتايج ما نشان مي‌دهد که خوردن فست فود به ميزان لازم مي‌تواند همان تاثير مکمل هاي ورزشي را در ريکاوري گليکوژن عضلات ورزشکاران داشته باشد. ميزان فست فودي که ورزشکاران در اين آزمايش ها مصرف کردند کم است. ورزشکاران نبايد به ميزان زياد فست فود و غذاهاي سرخ شده مصرف کنند. با برقراري تعادل مي‌توان از اين مساله نتيجه‌ گرفت.




منبع:isna.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/2023/تاثير فست فود بر ريکاوري ورزشکاران
بستن   چاپ