10 غذاي مقابله کننده با سرطان سينه
11 اسفند 1394 - 11:15:25 ق.ظ
مواد مفيد براي سرطان سينه در خانم ها1. قارچ

در مطالعه اي که در سال 2010 در ژورنال nutrition and cancer به چاپ رسيد محققان دريافتند که مصرف منظم حجم مناسبي از قارچ با کاهش ريسک سرطان سينه در ميان زناني که در مرحله پيش از يائسگي قرار داشتند ارتباط داشت. قارچ‌ها، حاوي آنتي‌اکسيداني به نام «ال-ارگوتيونئين» هستند و با همين آنتي‌اکسيدان قوي مي‌توانند از بدن در برابر سلول‌هاي سرطان پستان، محافظت کنند. از اين رو، به خانم ها توصيه مي‌شود که تکه‌هاي قارچ را به انواع سالاد، املت يا ساندويچ‌هاي خود اضافه کنند.

2. جوانه بروکلي

از ديگر خوراکي‌هاي ضد سرطان پستان است. اين جوانه سرشار از آنتي‌اکسيداني به نام «سولفورفان» است. محققان دانشگاه ميشيگان به اين نتيجه رسيده‌اند که سولفورفان موجود در جوانه بروکلي باعث تخريب سلول‌هاي سرطاني و پيشگيري از رشد آنها در بدن مي‌شود. جوانه بروکلي مي‌تواند در انواع ساندويچ‌ها، سالادها و سوپ‌ها مورد استفاده قرار بگيرد.

3. دانه‌هاي انار

سرشار از انواع آنتي‌اکسيدان‌ها و «الاژيک اسيد» هستند و مي‌توانند آنزيمي را که در پيشرفت سرطان سينه نقش دارد را مهار کنند. همچنين دانه انار با بهبود سلامت قلب نيز در ارتباط هستند. همچنين شما ميتوانيد مقادير مشابهي از آنتي اکسيدان را از آب انار نيز دريافت کنيد اما توجه داشته باشيد که فقط يک ليوان آب انار يا نصفي از خود انار را در روزمصرف کنيد تا دريافت قند تحت کنترل باشد.

4. عدس

در مطالعه اي که در سال 2009 در American Journal of Clinical Nutrition به چاپ رسيد الگوهاي غذايي بيش از 3500 زن آسيايي-آمريکايي بررسي شد و محققان دريافتند که مقادير بالاي حبوبات که شامل عدس و لوبيا ميشود با ريسک پايينتر ابتلا به سرطان سينه در ارتباط است. عدس سرشار از فولات و فيبرو ساير مواد مغذي است .

5. گردو

خوردن روزانه تا 2 اونس ( 60 گرم) گردو ميتواند از پيشرفت تومورهاي سرطاني سينه پيشگيري کند. محققان دريافتند اسيدهاي چرب امگا3 ، آنتي اکسيدان هاو فيتواسترول هاي موجود در گردو ميتوانند رشد سلول هاي سرطاني را آهسته کنند.

6. بلوبري

محققان دريافته اند که يک ماده مغذي در اين ماده ميتواند منجر به آپوپتوز سلول هاي سرطاني شود.

7. اسفناج

طبق نتايج مطالعه اي که در سال 2011 در American Journal of Epidemiology به چاپ رسيد محققان دريافتند در زنان سنين پيش از يائسگي با بيشترين ميزان دريافت فولات رژيمي ( که اسفناج منبع خوبي از آن است) ريسک ابتلا به سرطان سينه تا 40 درصد کاهش مي يابد. ويتامين هاي گروه B براي تقسيم سلولي درست مورد نياز هستند و ميتوانند مانع تغييرات DNA منجر به سرطان سينه شوند .

8. تخم مرغ

کولين که يک ماده مغذي ضروريست به مقدار فراوان در تخم مرغ يافت ميشود و 24 درصد ريسک سرطان سينه را کاهش ميدهد.اين ماده مغذي که در زرده تخم مرغ يافت ميشود براي عملکرد مناسب سلول ها مورد نياز است.زنان بايد روزانه 425 ميليگرم کولين دريافت کنند که يک تخم مرغ بزرگ حاوي 126 ميليگرم است.ساير منابع کولين عبارتند از ماهي،مرغ و ماکيان، بروکلي، جوانه گندم.

9. سالمون

يکي از معدود غذاهاييست که حاوي مقاديرقابل توجهي ويتامين D مي باشد. محققان دريافتند که دريافت مقادير کافي ويتامين خورشيد با 24 درصد کاهش در ريسک سرطان سينه مرتبط است. اين ويتامين از سرطاني شدن سلول ها جلوگيري ميکند. همچنين خوردن سالمون تازه يا کنسرو شده تامين کننده اسيد چرب امگا3 DHA ميباشد که با سلول هاي سرطاني مقابله و از تکثير و پخش شدن اين سولها پيشگيري ميکند.

10. نان چاودار

غلات کامل مثل چاودار مي تواند ريسک سرطان سينه را کاهش دهد. يک اثر هم افزايي بين فيبرها، ليگنان ها،ويتامين ها ، مينرال ها و اسيد فيتيک نان چاودار را به يک ماده مقابله کننده با سرطان سينه تبديل ميکند.



منبع:behsite.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/18550/10 غذاي مقابله کننده با سرطان سينه
بستن   چاپ