بهترين زمان براي خوردن موز چه زماني است؟
10 اسفند 1394 - 01:07:47 ب.ظ
کشف نکته ي جديد درباره ي موز

نشاسته شيرين نيست اما قند هاي ساده شيرين هستند وقتي موز رسيده شد به معني آن است که نشاسته به قند تبديل شده و هضم آن آسانتر است.البته به اعتقاد محققين ميزان ويتامين ها و مواد معدني موز در حين رسيدن کاهش مي يابد.به همين دليل بايد موز رسيده را در يخجال نگهداري کرد.

به تازگي پژوهشگران ژاپني نکته جديدي را در باره ي موز کشف کرده اند. بر اساس يافته هاي اين دانشمندان هر چه بيشتر مي رسد ترکيبات آنتي اکسيداني و ضد سرطاني بيشتري توليد مي کند.زماني که موز به حدي رسيد که دانه هاي قهوه اي روي پوست زرد رنگ آن به وجود آمد ماده اي در آن توليد مي شود که TNF ناميده مي شود. اين اصطلاح به مخفف TUMOR NECROSIS FACTOR . به معني عامل ازبين برنده تومور است.ماده اي که مي تواند سلول هاي غير طبيعي را از بين ببرد.اين تحقيقات مي گويند هرچه لکه هاي سياه پر رنگ تر باشند اثرضد سرطاني بيشتري دارند.به عبارت ديگر موز رسيده با لکه هاي سياه رنگ بر پوست آن نسبت به موزي با پوست سبز رنگ ؛ تاثير به مراتب بيشتري بر سلامت سيستم ايمني بدن دارند.

بنابر اين بهترين زمان براي خوردن موز زماني است که کاملا رسيده باشد.اما اگر مبتلا به ديابت نوع 2 هستيد يا مي خواهيد قند خون شما به سرعت بالا نرود توصيه مي شود موز را زماني که هنوز سبز رنگ است بخوريد يعني در مرحله سوم يا چهارمي که در عکس مي بينيد.





منبع:behsite.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/18480/بهترين زمان براي خوردن موز چه زماني است؟
بستن   چاپ