شيريني نوروزي : شيريني مرکبات يک شيريني شيک براي ديد و بازديد نوروز
6 اسفند 1394 - 11:02:31 ب.ظ
مواد لازم براي شيريني نوروزي مرکبات

آرد : 2 پيمانه
بيکينگ پودر : 1/2 قاشق چايخوري
نمک : 1/4 قاشق چايخوري
کره نرم شده ( در دماي محيط ) : 8 قاشق غذا خوري ( 160 گرم )
شکر دانه ريز : 1 پيمانه
تخم مرغ بزرگ : 1 عدد
رنده پوست ليمو : 1 قاشق غذاخوري
شکر رنگي : براي تزيين

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : گلچين شيريني هاي عيد نوروز همراه با دستور پخت

طرز تهيه شيريني نوروزي مرکبات

آرد، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد.
کره و شکر را با دور متوسط رو به تند همزن حدود 3 دقيقه بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.
تخم مرغ و رنده پوست ليمو و آرد را نيز به ترتيب اضافه کنيد.
خمير را نصف کنيد و روي آن را با سلفون بپوشانيد و به مدت 20 دقيقه در فريزر قرار دهيد تا کمي سفت تر شود.
فر را با دماي 160 درجه روشن کنيد.

قابل زدن شيريني نوروزي مرکبات

قابل زدن شيريني نوروزي مرکباتقابل زدن شيريني نوروزي مرکبات

نصف خمير را از يخچال خارج کنيد و روي سطح آرد پاشي شده قرار دهيد و بعد از ده دقيقه به کمک وردنه به ضخامت 6 ميليمتر باز کنيد و با کاتر گرد به قطر 5 سانتيمتر قالب بزنيد و روي سيني که کاغذ روغني انداخته ايد، قرار دهيد. کل خمير را به همين شکل قالب بزنيد.

طرح دادن به شيريني نوروزي مرکبات

طرح دادن به شيريني نوروزي مرکباتطرح دادن به شيريني نوروزي مرکبات

به کمک يک قرقره تميز با قطر حدود 3.7 سانتيمتر روي خميرهاي قالب خورده، طرح بياندازيد.
سيني را به مدت 10 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
شکر رنگي را روي شيريني ها بپاشيد و به کمک يک برس يا قلمو اضافه هاي آن را تميز کنيد، بطوريکه شکر فقط در قسمتهاي فرو رفته شيريني باقي بماند.
سيني را تقريبا به مدت 14 دقيقه در فر قرار دهيد تا لبه بيسکويتها طلايي شود سپس از فر خارج کنيد و بيسکويتها را روي تور سيمي خنک کنيد.
اين شيريني ها در ظرف در دار تا يک هفته ماندگاري دارد.



منبع : mamisite.com

http://www.CheKhabar.ir/News/18175/شيريني نوروزي - شيريني مرکبات يک شيريني شيک براي ديد و بازديد نوروز
بستن   چاپ