شيريني نوروزي : براي عيد امسال شيريني گل بنفشه اي درست کنيد
5 اسفند 1394 - 09:03:57 ق.ظ

يکي از مواردي که اين روزها تقريبا همه رو مشغول خودش ميکنه خريد و کاشت گل بنفشه تو گلدون ها و باغچه ها و... هست. توي ايام عيد اغلب خونه ها پر شده از گل بنفشه هاي رنگارنگ و زيبا و عطر گل شب بو! چقدر زيباست که ديس هاي شيريني تون رو با گل هاي بنفشه رنگارنگ مزين کنين. براي اين کار نياز به خميري داشتم که پف و تغيير حالت داخل فر نداشته باشه ولي در عين حال چسبندگيش در حدي باشه که گلبرگ ها به هم بچسبن.

مواد لازم براي شيريني نوروزي گل بنفشه اي

کره : 1 پيمانه (225 گرم)
شکر : يک دوم پيمانه (110 گرم)
وانيل : يک چهارم قاشق چاي خوري
زرده : تخم مرغ 3 عدد درشت
آرد : 2 و يک دوم پيمانه (310 گرم)
شکر اضافي : 3 قاشق غذا خوري
رنگ پودري خوراکي

طرز تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

کره و شکر را با همزن برقي بزنيد تا کرم مانند شود.
وانيل و زرده هاي تخم مرغ را يکي يکي اضافه کنيد و هم بزنيد.
در انتها آرد را افزوده و مخلوط کنيد تا خمير لطيف و يکدست شود.
خمير را داخل کيسه فريزر به مدت 20 دقيقه در يخچال قرار دهيد.
خمير را از يخچال بيرون آورده و پس از کمي ورز دادن روي سطح آرد پاشي شده به قطر نيم سانت باز کنيد.
براي تهيه هر گل با قالب گرد 1 سانتي 6 گلبرگ قالب بزنيد (براي مرکز گل هم يه گردالي کوچولو لازم داريد)
نيمي از گلبرگ ها را با آب مرطوب کرده و در شکر رنگي آماده شده فرو ببريد و آنها را طوري روي هم قرار دهيد تا يک سوم از گلبرگ ديگري را بپوشاند.
خمير اين شيريني خيلي لطيف و البته کمي چسبنده است.

تصميم گرفتم شيريني هام رو به رنگ بنفش در بيارم. پس با سه رنگ کار کردم. قسمت خيلي کمي به رنگ زرد برا مرکز گل ها؛ رنگ بنفش برا سايه هاي گل و رنگ سفيد که رنگ اصلي خود خمير بود.

مرحله اول تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه ايمرحله اول تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

مرحله اول تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

دو سايز کاتر دايره نياز داريم. يکي برا گلبرگ هاي پشتي که بزرگتر هستن و من از کاتر 1.5 سانتي استفاده کردم.
براي گلبرگ هاي جلو و کنار هم از سايز کوچيکتري استفاده کردم.
تمام مدت خمير رو خوب بپوشونيد تا خشک نشه و لطافت و چسبندگيش رو از دست نده ( اين خيلي مهمه )

sweet03.jpgsweet03.jpg

مرحله دوم تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

دو نوار از خمير کنار هم گذاشتم و با دست روشون کشيدم تا يکنواخت بشن و بعد از اون با وردنه صاف کردم.
دقت کنين اصلا نياز نيست نوار هاي خميرتون يک اندازه و با قطر يکسان باشن.
هر چه خطوط نامنظم تر باشه و مرز بين دو رنگ خمير محو نامشخص تر باشه زيباتر ميشه.

sweet04.jpgsweet04.jpg

مرحله سوم تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

براي گلبرگ هاي پشتي با کاتر بزرگتر و رنگ ساده کار کردم. ولي براي گلبرگ هاي پايين و طرفين از دو رنگ خمير و کاتر کوچکتر استفاده کردم. گل ها رو به دو رنگ زدم. سمت چپ و راست تصوير تفاوت مشخصه؛ فقط دقت کنين به تفاوت رنگ غالب در گلبرگ ها.
سمت چپ که گلهام سفيد هستن، رنگ غالب در گلبرگ هاي دو رنگ سفيده ولي در سمت راست، رنگ غالب بنفش هست.

مرحله چهارم تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه ايمرحله چهارم تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

مرحله چهارم تهيه شيريني نوروزي گل بنفشه اي

به جهت چيدن گلبرگ ها دقت کنين. اول گلبرگ هاي ساده پشت رو گذاشتم. بعد گلبرگ هاي دو رنگ پايين رو قرار دادم.
با دست از فرم دايره خارجش کنين و به حالت گلبرگ در بيارين. لبه هاي گلبرگ ها رو چين دار يا نامنظم کنين. اصلا نذارين به صورت يه گردي بمونه.
بعد از اون دو گلبرگ کناري رو روي اونها قرار دادم و با رنگ زرد مرکز گل ها يه دايره خيلي کوچولو قرار دادم.
دايره تون گرد نباشه.سطحش رو صاف کنين.
روي سيني نايلون کشيدم و داخل يخچال قرار دادم تا يک ربع استراحت کنه.
فر رو با دماي 180 روشن کردم و 5 دقيقه بعد سيني رو از يخچال در آوردم و داخل فر گذاشتم.

شيريني نوروزي گل بنفشه اي

شيريني نوروزي گل بنفشه ايشيريني نوروزي گل بنفشه اي

نکته ها :

در اين شيريني زياد خمير رو ورز ندين!
روي خمير رو خوب بپوشونين!
اول گلبرگ ها رو بزنين و بعداً سراغ ساخت گل برين.


Seemorgh.com/lifestyle
منبع : mamisite.com

http://www.CheKhabar.ir/News/18043/شيريني نوروزي - براي عيد امسال شيريني گل بنفشه اي درست کنيد
بستن   چاپ