اين 7 دارو را نبايد با معده خالي مصرف کنيد
3 اسفند 1394 - 06:07:28 ب.ظ
7دارو که شما با معده خالي نبايد مصرف کنياينجا ليست داروهايي است که نبايد با معده خالي مصرف شود:

اين خيلي مهم است که چگونگي مصرف داروها تحت نظر پزشک يا داروساز باشد.

1. داروهاي ضد التهابي غير استروييدي ( NSAIDs)

داروهاي ضد التهابي غير استروييدي   ( NSAIDs)داروهاي ضد التهابي غير استروييدي   ( NSAIDs)

داروهاي ضد التهاب غير استروئيدي (NSAID) يکي از پرکاربردترين داروهاي پزشکي هستند. اين داروها باعث مهار سيکلواکسيژناز ميشوند و سه خاصيت مهم کاهش التهاب، ضد درد و تب بر دارند .اين گروه از داروها در دوزهاي بالا اثرات ضد التهابي دارند.NSAID ها براي درمان درد از طريق مسدود کردن پروستاگلاندين ها، که گيرنده هاي درد بدن هستند، استفاده مي شوند.NSAIDها از اين‌رو منحصر به فرد هستند که غير مخدر مي‌باشند و اعتيادي ايجاد نمي‌کنند. ناپروکسن، آسپيرين و ايبوبروفن از جملهٔ اين داروها محسوب مي شود.

ناپروکسن:

براي درمان درد ناشي از سردرد, آرتريت(ورم مفاصل) و دوره هاي قاعدگي دردناک استفاده مي شود.

ايپوبروفن:

مي تواند به کاهش تب و دردهاي جزئي که از طريق کار دندان پزشکي به وجود مي آيد کمک کند.

آسپرين:

به عنوان يک داروي معجره گر توسط برخي افراد تبليغ شده است. زيرا اين دارو توانايي بلقوه اي براي جلوگيري از حمله قلبي و سکته مغزي ايسکميک(در اصطلاح پزشکي به کم‌رسيدن خون، به اندام يا ناحيه‌اي از بدن گفته‌مي‌شود.ايسکمي باعث کمبود اکسيژن و مواد مغذي به بخش‌هايي از بدن مي‌شود و اين امر باعث آسيب به بافت‌ها يا سوءکارکرد اندام مي‌گردد.) که هر دو ناشي از لخته شدن خون هستند، دارد.

مصرف هر يک از اين NSAIDs با غذا ممکن است از هر پي آمد مربوط به معده و روده يا خونريزي در معده و روده جلوگيري کند.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : چه قرص مسکني،سردرد را کاهش مي دهد؟

2. مواد مخدر بر طرف کننده درد(Narcotic Pain Relievers)

مواد مخدر بر طرف کننده درد(Narcotic Pain Relievers)مواد مخدر بر طرف کننده درد(Narcotic Pain Relievers)

برخلاف NSAIDsها, داروهاي ضد درد مخدر، مواد مخدر هستند که سيگنال هاي درد را در مغز کاهش مي دهند. برخي از اين داروها :کدئين ها(codeine),هيدروکدون ها(hydrocodone),اکسي کدون ها(oxycodone) و مورفين ها (morphine)هستند. براي جلوگيري از تهوع و استفراغ، اين کمک مي کند که اين داروها را همراه با غذا مصرف کنيد. اگر در اين غذاها فيبر هم موجود باشد به خصوص به جلوگيري از يبوست کمک مي کند.

3.پردنيزون(Prednisone)

3.پردنيزون(Prednisone)3.پردنيزون(Prednisone)

يک نوع از دارو که مي تواند به صورت قرص يا شربت(مايع) باشد. اين دارو براي افرادي با سطوح پايين کورتيکواستروئيدها(هورمون هاي تنظيم کننده غدد آدرنال که التهاب بدن را سرکوب مي کند و از بدن در برابر شرايطي مانند بيماري آرتريت و ام اس محافظت مي کند)استفاده مي شود.لازم است اين دارو همراه با غذا يا شير براي کمک به کاهش سوزش و زخم معده مصرف شود . اگر پردنيزون را به شکل مايع مصرف مي کنيد FDA اداره مواد غذايي و دارويي ايالات متحده آمريکا پيشنهاد مي کند که آن را به صورت مخلوط با آب، پوره سيب، و يا هر مواد غذايي نرم ديگري مصرف کنيد.

4.متفورمين (Metformin)

4.متفورمين:4.متفورمين:

متفورمين براي درمان ديابت نوع2 (شرايط مزمني که بدن سطح قند خون را نمي تواند کنترل کند) استفاده مي شود. اين مهم است که براي جلوگيري از بي اختياري و آشفتگي معده، متفورمين را همراه با غذا مصرف کنيد.خوردن غذا همراه با داروهاي ديابت، همچنين مانع از افت فشار خون مي شود.

اگر مي خواهيد بيشتر بدانيد : نشانه‌هاي ابتلا به ديابت چيست؟

5. آنتي بيوتيک ها

5.آنتي بيوتيک ها:5.آنتي بيوتيک ها:

هر آنتي بيوتيک از طريق مکانسيم متفاوتي عمل مي کند بنابراين پيشنهاد غذا ممکن است براي عده اي کاربردي، اما براي ديگران مضر باشد. آنتي بيوتيک هايي که بايد باغذا مصرف شود شامل آموکسي سيلين, آگمنتينaugmentin,کلوفازيمين و.. است.

6.قرص هاي ضدبارداري

6.قرص هاي ضدبارداري:6.قرص هاي ضدبارداري:


گرفتن کنترل بارداري خود را در همان زمان هر روز براي اثر بخشي آن مهم است، اما اين مورد هم مهم است که اين قرص ها را با يک وعده غذايي مصرف کنيد.مصرف قرص هاي کنترل کننده بارداري به به حداقل رساندن حالت تهوع کمک مي کند. همچنين وقتي قرص هاي ضدبارداري خود را همراه با غذا مصرف مي کند، در واقع خوردن آنها را به طور مداوم و طبق برنامه فراموش نمي کنيد>(چون شما هر روز بايد غذا بخوريد)

7.آنتي اسيدها

7.آنتي اسيدها:7.آنتي اسيدها:

آنتي اسيد ها سوزش معده و سوءهاضمه را به وسيله ي خنثي کردن اسيد معده کاهش مي دهند. شما معمولا اين آنتي اسيدها را خارج از برنامه مصرف مي کنيد، اما اين مهم است که آنها را حدود يک ساعت بعد از غذا خوردن يا همزمان با غذا خوردن مصرف کنيد. با اين حال اگر علائم سوء هاضمه در شب رخ داد، فقط يک آنتي اسيد را بدون هيچ غذايي مصرف کنيد.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/17934/اين 7 دارو را نبايد با معده خالي مصرف کنيد
بستن   چاپ