يک غذاي سه سوته خارجکي براي خانم هاي کارمند پرمشغله!!
1 اسفند 1394 - 12:04:36 ب.ظ
پنه ريگاته با سس آلفردو و مرغ، يک غذاي سه سوته خارجي

در اين روزهاي نزديک به اخر سال که حسابي سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهايي که وقتمان را زياد مي گيرد پرهيز کنيم. آشپزي يکي از آن کارهاست. به جايش مي توانيم از غذاهايي که زمان پخت کمتري مي برند استفاده کنيم. پاستا يکي از اين غذاهاست.

مواد لازم براي پنه ريگاته با سس آلفردو

فيله مرغ : 200 گرم
پاستا پنه
جعفري خردشده

طرز تهيه پنه ريگاته با سس آلفردو

200 گرم فيله مرغ را به صورت تکه هاي کوچک خرد کنيد يا در روغن تفت دهيد يا اين که روي اجاق کباب کنيد.
حالا سس آلفردو را آماده کنيد.
مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه اي گود بريزيد .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزيد و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را روي شعله ملايم کمي حرارت دهيد.
سپس جعفري خرد شده را روي غذا بريزيد و سرو کنيد .

طرز تهيه سس آلفردو

کره : يک چهارم پيمانه
خامه : يک پيمانه
سير : يک حبه (خرد شده)
پنير پارمزان رنده شده : يک پيمانه و نيم
جعفري تازه : يک چهارم پيمانه (ريز شده)

کره را در تابه متوسط آب کنيد.
يادتان باشد حرارت اجاق بايد ملايم باشد.
خامه را به کره اضافه کنيد و بگذاريد مخلوط براي پنج دقيقه قل بخورد.
بعد جعفري، سير و پنير را اضافه کنيد و مرتب و سريع مخلوط را به هم بزنيد و از روي حرارت آن را برداريد.



منبع : ashpazi.hmg.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/17712/يک غذاي سه سوته خارجکي براي خانم هاي کارمند پرمشغله!!
بستن   چاپ