پيتزا بادمجان
طرز تهيه کوکو بادمجان بسيار راحت و آسان مي باشد و براي تزيين آن مي توانيد از گوجه خرد شده و خيار شور و جعفري تازه استفاده کنيد و به عنوان وعده اصلي غذايي ميل نماييد. براي اينکه مزه تلخ بادمجان گرفته شود بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان ها 3 الي 4 ساعت بادمجان ها ي پوست کنده را در آب و نمک بخوابانيد و سپس نگيني خرد کنيد و سرخ کنيد.
مواد لازم براي پيتزاي بادمجان
کدو سبز : 3 عدد
بادمجان متوسط : 3 عدد
سيب زميني : 5 عدد
پياز بزرگ : 1 عدد
روغن نباتي براي سرخ کردن سبزيجات : ¾ فنجان
گوجه فرنگي کوچک : 1 کوچک
تخم مرغ : 2 عدد
کره : 1 قاشق غذاخوري
پودر سوخاري : 1 قاشق غذا خوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
زرد چوبه : نصف قاشق چاي خوري
طرز تهيه :
پياز و بادمجان و کدو و سيب زميني را پوست ميگيريم و نگيني ريز خرد ميکنيم و جداگانه سرخ ميکنيم و کنار مي گذاريم.
سبزيجات سرخ شده و 6 عدد تخم مرغ و پودر سوخاري ريز و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط ميکنيم.
تابه اي را گرم مي کنيم و کمي روغن مي ريزيم تا گرم شود و مواد مخلوط شده را درون تابه مي ريزيم و دو طرف کوکو را به مدت 20 دقيقه با شعله حرارت متوسط سرخ مي کنيم.
Seemorgh.com/lifestyle
منبع : زندگي ايده آل