نان تافتون خانگي، يک نان عالي و داغ براي صبحانه روزهاي سرد
28 بهمن 1394 - 12:04:29 ب.ظ

اين نان تافتون را بدون هيچ امکاناتي درست کردم با اينحال خيلي نرم و لطيف شد. زرد چوبه آن هم زياد شده است.

طرز تهيه نان تافتون خانگي

پودر خمير ترش، شکر، شير ولرم را با هم مخلوط کرده روي آن را مي پوشانيم ١٠ دقيقه در جاي گرم استراحت مي دهيم، تا پف کند.

آرد ، بيکينگ پودر ، نمک ، زرد چوبه را مخلوط کرده از الک رد کرده خمير ترش روي آن کاملا کف کرده و آماده هست ، اگر اين حالت را ندهد بعد از استراحت ، نشان مي دهد که بيش از حد مانده و خاصيت ندارد.

وسط ظرف آرد را گود کرده، ماست، مايه خمير ترش و روغن مايع را مخلوط کرده ,اگر ماستي را که استفاده مي کنيد شل باشد ،ممکن است که مقدار آرد بيشتري مصرف شود .

وقتي مواد را مخلوط کرديم روي يک سطح صاف آرد پاشيده و خمير را ١٠ دقيقه ورز مي دهيم داخل يک ظرف کمي آرد پاشيده خمير را داخل آن ظرف انتقال دهيد و روي آن را پوشانده 1:30 تا 2 ساعت استراحت دهيد.

خمير را به سطح صاف منتقل کنيد به اندازه نارنگي تقسيم کنيد دوباره استراحت دهيد ١٥ دقيقه, براي باز کردن خمير زير و روي خمير را آرد پاشي کنيد روي وردنه را هم آرد پاشي کنيد و خمير را باز کنيد نبايد زياد خمير را ضخيم بگيريد نازک باشد از لواش ضخيم تر، اگه مي خواهيد کنجد بزنيد در اين مرحله بايد بزنيد.

بعد روي آن را وردنه بکشيد. فر را با ٤٢٠ درجه فارنهايت گرم کرده به روي خمير را با چنگال سوراخ ايجاد کنيد.

نکته بسيار مهم براي پخت نان تافتون اين است که : اول روي تابه چدني روي اجاق, تابه که داغ شد خمير را داخل آن قرار بدهيد حتما بايد اول داخل تابه بگذاريد تا خمير روي آن پف کند در غير اين صورت اصلا شبيه تافتون نخواهد شد بعد ٢ دقيقه هم داخل فر بگذاريد .



منبع : delgarm.com

http://www.CheKhabar.ir/News/17539/نان تافتون خانگي، يک نان عالي و داغ براي صبحانه روزهاي سرد
بستن   چاپ