خوراک ماهيچه مجلسي را با يک دستور حرفه اي درست کنيد!!
16 بهمن 1394 - 01:03:42 ب.ظ
بهترين دستور تهيه خوارک ماهيچه حرفه اي

يکي از دغدغه هاي مهماني دادن، غذايي است که مي خواهيد درست کنيد. مخصوصا اگر مهمان هاي خاصي داشته باشيد، فکر اينکه چگونه بهترين پذيرايي را از آنها بکنيد يک لحظه هم راحتتان نمي گذارد. ما به شما ماهيچه مجلسي را پيشنهاد مي کنيم.

مواد اوليه براي خوراک ماهيچه مجلسي

نمک و فلفل : به ميزان دلخواه
رب گوجه فرنگي : 1 ق غ
پياز : 2 عدد
ماهيچه گوسفند : 4 عدد
سير : 2 حبه
برگ بو : 1 يا 2 عدد
هويج : 1 پيمانه
چوب دارچين : 1 عدد
کرفس : 1 پيمانه
زعفران : به ميزان لازم

طرز تهيه ماهيچه مجلسي

براي تهيه خوراک ماهيچه مجلسي ابتدا پياز خلالي‌شده را در تابه تفت دهيد سپس تکه‌هاي ماهيچه را به تابه اضافه کنيد و به خوبي سرخ کنيد.
در اين مرحله سير رنده شده را به ماهيچه اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
سپس هويج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پيمانه آب و زعفران را به ماهيچه اضافه کنيد و اجازه دهيد تا با حرارت خيلي کم آرام‌پز شود.
براي تهيه خوراک ماهيچه مجلسي بهتر است به جاي استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنيد در اين صورت علاوه بر عطر و طعم بي‌نظير و خواص زعفران، مي‌توانيد خوراک خود را ويژه کنيد و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگيريد.
نکته‌اي که در تهيه اين خوراک بهتر است بدانيد اين است که هرچه آب کمتري به خوراک اضافه کنيد طعم بهتري پيدا خواهد کرد.
اصطلاح تنگ‌آب درست کردن خوراک به همين معني‌ است. که ميزان آب اضافه شده به خوراک بسيار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزيجات اطراف آن پخته شود.
در صورت تمايل از جعفري خرد‌شده براي عطر بيشتر بهره ببريد.
در نهايت پس از گذشت حدود يک ساعت به گوشت سر بزنيد و نمک و در صورت تمايل چوب دارچين را به آن اضافه کنيد.

طرز تهيه سس خوراک ماهيچه

در تابه ديگري پياز و رب را با کره تفت دهيد و پس از پخت ماهيچه آب گوشت باقي‌مانده را از صافي رد کنيد و عصاره گوشت را به سس اضافه کنيد و با يک قاشق غذاخوري آب‌ليمو تازه طعم‌دار کنيد و در نهايت ماهيچه را در اين سس غوطه‌ور کنيد و به مدت 30 دقيقه به پخت ادامه دهيد تا کاملا طعم‌دار شود.



منبع : setare.com

http://www.CheKhabar.ir/News/16627/خوراک ماهيچه مجلسي را با يک دستور حرفه اي درست کنيد!!
بستن   چاپ