چگونه آخر ماه کفگيرمان به ته ديگ نخورد؟!!
يکشنبه 1 ارديبهشت 1398 - 3:48:15 AM
چه خبر - چگونه هزينه هاي خانه را مديريت کنيم؟

حتما براي شما هم پيش آمده که در روزهاي پاياني ماه با کمبود بودجه مواجه شويد اين کمبود بودجه سطوح مختلفي دارد گاهي مجبوريد از سينما رفتن آخر هفته چشم پوشي کرد و گاهي حتي کرايه تاکسي هم در جيب آدم باقي نمي ماند. به نقل از سيمرغ اما بعضي ها رازهايي دارند که به آنها کمک مي کند آخر ماه سربلند و بدون کم و کسر به انجام کارهايشان بپردازند و هر روز اول وقت نمي پرسند حقوق ها کي واريز مي شود در زير به برخي از اين راز ها اشاره مي کنيم:

مدير اقتصادي خانواده تان باشيد

براي کنترل اقتصاد خانواده و اينکه برنامه ريزي درستي داشته باشيم يک مدير لازم است. اشتباه نکنيد اين پست چندان هم مثل باقي پست ها پشت ميز نشيني و دستور دادن ندارد. من مدير خانواده را مثل پذيرش مديريت ساختمان مي دانم کسي که بسيار زحمت مي کشد و هميشه بايد پاسخگو باشد هميشه مدير خانه است که بايد جوابگو باشدمثل مدير ساختمان که تا آب و يا برق قطع مي شود يا همسايه ها سرپارکينگ بحثشان مي شود همه مي روند و در خانه مدير ساختمان را مي زنند! اما وجود مدير خانه لازم است تا برنامه ريزي و بر اجراي آن نظارت کند.

براي بهبود معاش خانواده تان درست کنيد

افزايش درآمد به معني بهبود معاش نيست بلکه منظور از بهبود معاش استفاده حد اکثري و بهينه از منابع است. هرخانواده اي بايد با درآمدي که هر ماه کسب مي کند بسازد. يعني کاري که همه مردم انجام مي دهند. خانواده ها معمولا راه ديگري براي کسب درآمد ندارند که مانند دولت يک متمم بودجه بياورند و قال هزينه هاي اضافي را بکنند!‍ پس هر خانواده بايد برنامه هاي خود را در چارچوب درآمدي تنظيم بکند که کسب مي کند. يعني پايش را از گليم خودش فراترنگذارد.

اقتصاد خانواده = اقتصاد زندگي

خيلي ماشيني به بحث هاي مالي خانواده نگاه نکنيد. از اصول اقتصادي بايد در زندگي استفاده کرد اما بايد روح زندگي در آن جاري باشد پس برنامه ها را طوري تنظيم کنيد که قابل تغيير باشد و در صورت بروز مسائل جديد يا خرج هاي غير مترقبه برنامه جايگزين داشته باشيد.

مراقب باشيد هزينه از درآمد جلو نزند

دولت با کم کردن تعداد پروژه يا طولاني تر کردن مدت اجراي آن ها هزينه هايش را متعادل مي کند. هدف همين است که هزينه ها از درآمدها جلو نزند. در خانواده هم خواه ناخواه همين اتفاق بايد بيفتد.

به آب باريکه رضايت ندهيد

اينکه يک حقوق ماهيانه مشخص داشته باشيد خيلي خوب است و نعمت بزرگي است اما رضايت دادن به آن ديگر چندان هم خوب نيست چقدر از وقت روزانه تان را صرف امور بيهوده مي کنيد . تماشاي تلويزيون چرت بين روز و... از فرصت ها استفاده کنيد و تا مي توانيد براي کسب درآمد درست راه هاي جديد بيابيد . اصلا اگر لازم شد از آب کره بگيريد و بفروشيد. آدم هاي زيادي را مي شناسم که در ميان سالي و پيري خود را به خاطرکوتاهي در ايام جواني سرزنش مي کنند اما چه سود؟

پس انداز کنيد

در هر خانواده اي بايد «پس انداز» وجود داشته باشد بدون پس انداز، هيچ خانواده اي نخواهد توانست به کاميابي برسد. « پس انداز» تعديل کننده هزينه ها، تضمين کننده آينده و نقطه اتکاي خانواده است.

روحيه همکاري بين اعضاي خانواده

تعامل مناسب اعضاي خانواده و همچنين اولويت بندي نيازهاي اقتصادي سبب تقويت و سلامت اقتصاد خانواده مي شود. نبايد اين طرز تفکر بين اعضاي خانواده به خصوص فرزندان ايجاد شود که تنها پدر يا مادر خانواده مسئول حل مشکلات اقتصادي هستند.


منبع : tabnak.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/157600/چگونه آخر ماه کفگيرمان به ته ديگ نخورد؟!!
بستن   چاپ