فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار
شنبه 24 فروردين 1398 - 4:05:08 PM
چه خبر - نکته هاي مهم در پختن کيک

بايد مراحل پخت کيک را يک بار ديگر مرور کنيد و به نکاتي که در ذيل گفته شده، توجه کنيد.
براي اين که بفهميد چرا کيک خانگي شما به اندازه کافي پف نکرده يا اشکالات ديگري در آن وجود دارد بايد مراحل پخت کيک را يک بار ديگر مرور کنيد و به نکاتي که در ذيل گفته شده، توجه کنيد. درست در نيامدن کيک خانگي شما به معني بلد نبودن طرز تهيه کيک خانگي نيست.

بيشتر بدانيد : طرز تهيه يک کيک ساده و خوش طعم

مايعات مورد استفاده کم يا زياد شده است.
ميزان مخلوط کردن مواد کم يا زياد بوده است.
دماي فر بسيار کم يا بسيار زياد بوده است.
هنگام مخلوط کردن ترتيب افزودن رعايت نشده است.
کره يا تخم مرغ مورد استفاده سرد بوده است.
بکينگ پودر مورد استفاده کم يا کهنه بوده است.
ميزان روغن مورد استفاده بسيار زياد بوده است.
اندازه قالب نسبت به مايه کيک بزرگ بوده است.
فاصله زماني زياد اماده شدن تا قرار دادن داخل فر.
چرا لايه روي کيک چسبنده است ؟روي کيک وقتي گرم بوده پوشانده شده است.
مقدار مايعات مورد استفاده زياد بوده است.
کيک به اندازه کافي نپخته است.
چرا کيک حالت خيس و مرطوب دارد ؟کيک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
شکر، مايعات و چربي کيک زياد بوده است.
کيک داخل قالب مانده و سرد شده است.
چرا کيک حالت چروکيده و به هم فشرده دارد ؟قالب نسبت به مواد کيک بزرگ بوده است.
قالب بيش از حد چرب شده است.
مواد بيش از حد مخلوط شده است.
مقدار مايعات زياد بوده است.
کيک بيش از حد پخته است.
چرا پس از پخت پف کيک خوابيده است ؟دماي فر کمتر از مقدار لازم بوده است.
پخت کيک کافي نبوده است.
ميزان شکر مورد استفاده زياد بوده است.
قالب کيک نسبت به مواد کوچک بوده است.
کيک در هنگام پخت تکان داده شده است.
در فر قبل از پخت کيک زياد باز شده است.
زمان اضافه کردن سفيده مواد زياد مخلوط شده است.
بعد از افزودن آرد زياد مخلوط شده است.
مقدار بکينگ پودر يا جوش شيرين زياده بوده است.
مقدار مايعات کمتر يا بيشتر شده است.

بيشتر بدانيد : کيک : دليل پف نکردن کيک هاي خانگي چيست؟

چرا کيک بافت زبري دارد يا وسط آن فرو رفته است ؟فر قبل از پخت کيک گرم نشده است.
شکر و روغن به اندازه کافي مخلوط نشده است.
مواد اندازه کافي مخلوط نشده است.
ميزان بکينگ پودر مورد استفاده زياد بوده است.
ميزان مايعات مورد استفاده کم بوده است.
از آرد نامرغوب براي کيک استفاده شده است.
مواد به درستي در قالب پخش نشده است.
کيک با حرارت کم و ارام پخته شده است.
چرا روي کيک چسبنده اما داخل کيک خشک است ؟مواد کيک بيش از حد مخلوط شده است.
سفيده هاي تخم مرغ بيش از حد زده شده است.
مدت پخت کيک طولاني بوده است.
قالب کيک نسبت به مواد بسيار بزرگ بوده است.
کيک در معرض جريان هوا سرد شده است.
مقدار آرد مورد استفاده زياد بوده است.
مقدار شکر مورد استفاده کافي نبوده است.
ميزان چربي يا مايعات مورد استفاده کم بوده است.

بيشتر بدانيد : کيک : دليل چسبنده بودن رويه کيک هاي خانگي چيست؟

چرا کيک خميري و سنگين است ؟مواد کيک خوب مخلوط نشده است
تعداد تخم مرغ مورد استفاده زياد بوده است
مقدار مايعات مورد استفاده زياد بوده است
دماي فر بيشتر از مقدار لازم بوده است
چرا کيک به قالب چسبيده است ؟قالب به درستي چرب نشده است.
قالب به درستي آردپاشي نشده است.
کيک به اندازه کافي نپخته است.
کيک پس از خنک شدن از قالب خارج نشده است.
چرا کيک حالتي خشک و بافتي شکننده دارد ؟مقدار چربي کيک کم بوده است.
مقدار شکر کيک کم بوده است.
مايه کيک بيش از حد مخلوط شده است.
بدليل مايعات کم خمير کيک سفت بوده است.
مقدار شکر مورد استفاده زياد بوده است.
بدليل مايعات زياد خمير کيک شل بوده است.
مقدار بکينگ پودر مورد استفاده زياد بوده است.
کيک داغ و سريع از قالب خارج شده است.

بيشتر بدانيد : ترک خوردن روي کيک خانگي به چه دليل است؟

بيشتر بدانيد : 5 نکته براي پخت يک کيک نرم و خوشمزه

بيشتر بدانيد : علت خوابيدن پف کيک خانگي بعد از پخت چيست؟


منبع :زندگي ايده آل

http://www.CheKhabar.ir/News/156175/فوت هاي اصلي يک کيک خانگي تمام عيار
بستن   چاپ