کنترل فشار خون با لبو
دوشنبه 12 فروردين 1398 - 3:08:43 PM
چه خبر - کاهش فشار خون با ليو

مطالعات قبلي نقش پتاسيم را در کنترل فشار خون تاييد کرده است و مطالعات جديد نشان مي‌دهد افزودن مقدار کمي چغندر ، لبو يا نيترات غذايي به غذا در کنترل فشار خون بسيار موثر است.
براين اساس بسياري از سبزيجات از قبيل کرفس، کاهو و اسفناج حاوي نيترات هستند که مي توانند تاثير غذاهاي شور را بر فشار خون خنثي کنند.
فشار خون نيرويي است که توس مطالعات جديد محققان دانشگاه کاليفرنيا نشان مي‌دهد افزودن مقدار کمي لبو به غذا در کنترل فشار خون موثر است.
فشار جريان خون به ديواره رگ‌ها وارد مي شود تا خون در سراسر رگ ها و بدن جريان يابد. اگر اين نيرو افزايش پيدا کند و در طول زمان ثابت باقي بماند، بدن با مشکلات زيادي روبرو مي‌شود. به طور متوسط از بين هر سه فرد ميانسال، يک نفر به اين عارضه مبتلاست. فشار خون مهمترين عامل بروز بيماري‌هاي قلبي و بيماري‌هاي قلبي مهمترين عامل مرگ و مير در سراسر جهان است.

بيشتر بدانيد : فشار خون بالا و بايدها و نبايدهاي مربوط به آن

بيشتر بدانيد : 9 راه حل طبيعي براي کنترل فشار خون

لبو

بدن به نمک نياز دارد. يون‌هاي سديم به حمل و انتقال آب در بدن کمک مي‌کنند و نقش کنترل پالس‌هاي عصبي را برعهده دارند. با اين وجود، مصرف بيش از اندازه نمک بدن را با مشکلات جدي مواجه مي‌کند.
زماني که نمک زيادي مصرف مي‌شود، بدن به منظور شستن نمک، آب بيشتري در خود نگه مي دارد که همين امر منجر به افزايش فشار خون مي شود. دليل ورم کردن دست و پا و صورت نيز پس از مصرف نمک همين موضوع است.
باوجوديکه مرکز کنترل و پيشگيري از بيماري‌ها مصرف روزانه کمتر از دو هزار ميلي‌گرم نمک را توصيه مي‌کند، اکثر افراد بيش از سه هزار و چهارصد ميلي‌گرم نمک مصرف مي‌کنند. مصرف نمک مهمترين عامل افزايش فشار خون است. محققان به توليدکنندگان محصولات شور از قبلي انواع سس توصيه مي‌کنند که در محصولات خود از عصاره سبزيجات حاوي نيترات استفاده کنند تا اثر نمک بر فشار خون را خنثي کند.
نتايج اين مطالعه در Hypertension منتشر شده است.

بيشتر بدانيد : فشار خون چيست؟

بيشتر بدانيد : کاهش سريع فشار خون بدون دارو با روش هاي طبيعي


منبع : irna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/155653/کنترل فشار خون با لبو
بستن   چاپ