7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!
سه شنبه 6 فروردين 1398 - 1:04:44 PM
چه خبر - ترفندهايي براي آشپزي آسانقبل از سرو يک غذاي گرم، بشقاب را گرم و قبل از سرو يک غذاي سرد آن را خنک کنيد. با همين ترفند کوچک مي توانيد به حفظ طعم قوي و تازگي غذا کمک کنيد.
اگر پياز خرد شده پلاسيد، پياز خرد شده را اگر داخل يک ظرف نمک زده شده قرار دهيد تازه مي ماند. حتي مي توانيد به آن کمي روغن گياهي بزنيد و داخل يک ظرف دربسته از آن نگهداري کنيد.
از بين بردن بوي ظروف، اگر ظرف بوي ماهي يا پياز را در خود نگه داشته است، آن را با آب و سرکه بشوييد تا بويش از بين برود.
مواد غذايي چسبيده به کف ماهي‌تابه را دور نريزيد، مواد کاراملي رنگي را که پس از سرخ کردن غذا در کف ماهي‌تابه به جا مي‌ماند، بچشيد تا متوجه شويد بيشتر مزه‌ غذا در همان قسمت جمع شده است. به جاي اين‌که اين مواد را دور بريزيد، مي‌توانيد با يک قاشق چوبي ته ماهي‌تابه بکشيد و با رقيق کردن اين مواد با کمي سرکه و آب ليمو سُس درست کنيد و روي غذا بريزيد.
ادويه‌جات و سبزيجات خشک را در روغن سرخ کنيد، براي اين‌که طعم ادويه‌جات و سبزيجات خشک در غذاي‌تان بيشتر به چشم بيايد، بهتر است آن‌ها را به مدت يک يا دو دقيقه در کره يا روغن سرخ و سپس مواد غذايي ديگر را به آن اضافه کنيد. اگر در دستور پخت‌ غذاي‌تان پياز سرخ کرده وجود داشت، ادويه را وقتي داخل ماهي‌تابه بريزيد که سبزيجات تقريباً پخته شده‌ است.
براي اين که پاستا به هم نچسبد، به ازاي هر 100 گرم پاستا يک ليتر آب مورد نياز است .
راز خمير عالي ، وزن شکر و آرد و همچنين وزن کره و تخم مرغ را تا حد امکان يکسان بگيريد .

بيشتر بدانيد : يک آشپزي حرفه اي با چند ترفند ساده!!

بيشتر بدانيد : کاهش وزن سريع با 6 ترفند آشپزي!!

بيشتر بدانيد : 3 ترفند جالب در آشپزي که نمي دانستيد

بيشتر بدانيد : ترفندهاي مهم آشپزي از معروفترين آشپزهاي دنيا


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/155383/7 ترفند که آشپزهاي حرفه اي فقط مي دانند!!
بستن   چاپ