ژله و پاستيل چه خواصي دارد و براي چه کساني ممنوع است؟
دوشنبه 27 اسفند 1397 - 10:11:17 AM
چه خبر - خواص ژله و پاستيل را بيشتر بدانيد

پاستيل ، ژله، دسرهاي رنگارنگ ، آب ميوه ها، اسنک، کيک و... معمولا خوراکي هايي است که براي تهيه آن از پودرژلاتين استفاده مي شود. ژلاتين يک ماده پروتئيني است که ازهيدروليز کلاژن پوست، استخوان و بافت پيوندي حيوانات تهيه مي شود.
اين ماده مي تواند در آب حل شود وبه دليل بافت يکنواختي که ايجاد مي کند، چشم نواز است و از طرفي احساس خوشايندي هنگام خوردن خوراکي ايجاد مي کند. اين ماده فاقد قند، چربي و مواد افزودني است.
ترکيبات ژلاتين عبارتند از :

پروتئين: 90 - 84 درصد
نمک معدني: 2 1 درصد
آب: 15 - 8 درصد
ژلاتين گياهي نداريم

حتما شنيده ايد که به بسياري از گياه خواران توصيه مي شود از ژلاتين گياهي استفاده کنند درحالي که ژلاتين تنها از حيوانات به دست مي آيد و به هيچ عنوان منشأ گياهي ندارد اما آگار (نوعي جلبک) و پکتين (کربوهيدرات گياهي) ازجمله ترکيباتي هستند که مي توان جايگزين ژلاتين کرد.

ژلاتين پاستيل
ژله

ژلاتين پاستيل هم از پوست و استخوان حيوانات مختلف مانند گاو و حتي ماهي تهيه مي شود اما اگر بخواهيم تفاوت آن را با ژلاتين ژله بدانيم، بايد گفت پاستيل از ژلاتين هاي با قدرت بيشتر تهيه مي شود و به همين دليل حالت جويدني و سفت دارد اما ژلاتين ژله درجه متوسطي دارد و براي همين شل تر است.

ژلاتين براي چه کساني ممنوع است؟

ژله حاوي کلسيم، آهن، سديم و پتاسيم است و منبع خوبي براي تامين ريزمغذي ها محسوب مي شود. اما پودر ژله هاي آماده حاوي مقداري شکر، رنگ و اسانس است و به همين دليل در تهيه آن ها بايد دقت کنيد. اگر خواستيد با پودرهاي آماده، ژله درست کنيد به هيچ وجه به آن شکر اضافه نکنيد.
ژله براي کودکان زير سه سال ممنوع است ضمن آن که افراد با سيستم ايمني ضعيف يا مشکلات گوارشي حاد هم بهتر است در خوردن ژله احتياط کنند.

بيشتر بدانيد : اگر بدانيد ژلاتين از چه ساخته شده شايد به آن لب نزنيد!

بيشتر بدانيد : ژلاتين واقعا خاصيت دارد؟

بيشتر بدانيد : ژلاتين بخوريد تا استخوان درد نگيريد

بيشتر بدانيد : حتما ژله را در برنامه غذايي خود بگنجانيد


منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/154479/ژله و پاستيل چه خواصي دارد و براي چه کساني ممنوع است؟
بستن   چاپ