8 اتفاق عجيبي که در دنيا رخ داده و کسي علت آنها را نمي داند
دوشنبه 29 بهمن 1397 - 11:56:31 AM
چه خبر - عجيب ترين اتفاقاتي که علت آنها معلوم نيست

در کشفياتي که دانشمندان براي شناخت دنيا انجام داده اند مواردي وجود دارند که هنوز کسي با اطمينان نتوانسته درباره علت و صحت آن ها چيزي بگويد. اين موارد به قدري کمياب و غير قابل درک است که به نظر مي رسد در اين دنيا اتفاق نيفتاده اند.

بياييد نگاهي به نادرترين و عجيب ترين اتفاقاتي که تا کنون در دنيا افتاده است بيندازيم.


هجوم عنکبوت هاي سمي به روستايي در هندوستان
در سال 2012 طي يک فستيوال سالانه در روستاي ساديا در شمال شرقي هندوستان تعداد زيادي عنکبوت سمي از ناکجا به اين روستا سرازير شده و در مردم ترس و وحشت ايجاد کردند. در اين حادثه عجيب دو نفر کشته شدند که يکي از آن ها دانش آموز بوده است. جالب اينجاست که در حوالي اين منطقه حتي يک عدد از اين گونه عنکبوت ها وجود نداشته است. اين عنکبوت ها شباهت عجيبي به گونه تارنتولا داشتند.


اپيدمي خنده در تانگانيکا
در سال 1962 زماني که تانزانيا به تانگانيا معروف بود يک دختر مدرسه اي دچار اپيدمي خنده شد و اين اتفاق يک سال به طول انجاميد. در ابتدا همه چيز عادي بود اما مدتي بعد او به طور ناخودآگاه مي خنديد. خيلي زود اين مشکل در ميان مردم ديگر نيز شايع شد. بيش از 1000 نفر مبتلا به اين اپيدمي شده و بيش از 14 مدرسه تعطيل شدند.
علت اين واقعه عجيب کاملا ناشناخته باقي ماند اما يکي از دانشمندان دانشگاه تگزاس به اين نتيجه رسيده است که اپيدمي خنده يک اختلال عصبي رواني است که معمولا در شرايط پر استرس رخ مي دهد.


ناپديد شدن رودخانه کانادايي در سال 2016
يک تيم زمين شناسي از دانشگاه واشنگتن طي تحقيقاتي در سال 2017 اتفاق عجيبي را کشف کردند. آن ها شاهد رودخانه اسليمز در عرض چند روز بودند. آب اين رودخانه از يخچال طبيعي کسکاولش تامين مي شد که به علت بالا رفتن دماي آب و هوا ذوب شده و کانال جديدي در يخچال ايجاد شده و مسير رودخانه کاملا تغيير کرده است. به همين دليل رودخانه اسليمز در رعض تنها 4 روز کاملا ناپديد شده است.

هجوم موش ها هر 48 سال يک بار در شمال هندوستان
در شمال شرقي هندوستان اتفاقات عجيب زيادي رخ داده مي دهد و يکي از آن ها اين است که هر 48 سال يک بار در ايالت ميزورام مورد هجوم ميليون ها موش قرار مي گيرد. اين موش ها روانه خيابان ها شده و همه چيز را حريصانه مي بلعند. دانشمندان هميشه اين رويداد را به عنوان افسانه مي شناختند تا اين که در سال 2008 شاهد اين رويداد عجيب شدند.
علت اين حادثه جنگل بامبو به مساحت 10 هزار مايل مربع است که در نزديکي اين منطقه قرار دارد. هر 48 سال يک بار شکوفه ها و گل هاي اين جنگل ميوه مي دهند. زماني که تمام ميوه هاي درخت روي زمين مي افتد به منبع غذاي خوبي براي موش ها تبديل مي شود. هر يک موش ماده مي تواند در يک دوره 6 ماهه 200 بچه داشته باشد و اين يعني تولد ميليون ها موش گرسنه درست زماني که تمام ميوه ها خورده شده اند. بنابراين آن ها براي پيدا کردن غذا روانه شهر شده و باعث قحطي و بيماري مي شوند.


درخشش آب در تاسماني
هيچ چيزي به اندازه قدم زدن در ساحلي با آب درخشان رمانتيک نيست. مي توانيد اين تجربه را در تاسماني داشته باشيد. علت درخشش اين آب ميليون ها جلبک هستند که با حرکت امواج برق مي زنند. به گفته دانشمندان اين موجودات شب تاب داراي يک مکانيزم خود دفاعي هستند که شکارچيان را مي ترسانند.


مه کشنده دونورا
انفجار هوا يک پديده کاملا طبيعي است که در شرايط خاص بوجود مي آيد. برخي روستاها با کوه ها و تپه ها احاطه شده اند. معمولا دماي هوا نزديک به زمين گرم تر است اما در برخي شرايط خاص دماي سرد در قسمت پايين قرار مي گيرد و توسط دماي سرد در بالاي آن حبس مي شود. اين پديده از چند ساعت تا چند روز طول مي کشد و معمولا با مه و بخار همراه است. اين دقيقا همان اتفاقي است که در شهرک صنعتي کوچک دونورا در ايالت پنسيلوانيا در سال 1948 رخ داده است. اين منطقه در معرض چنين پديده طبيعي قرار دارد اما چيزي که آن را متفاوت تر کرده است طول دوره اين اتفاق است که 5 روز به طول انجاميده است.
بزرگ ترين مشکل اين منطقه صنعتي بودن آن است و در طول اين مدت مردم زيادي به علت آلودگي هوا به بيماري هاي تنفسي دچار شدند. 22 نفر به علت آلودگي جان باختند و حدود 6000 نفر بيمار شدند. با وجود تلفات فراوان صاحبان کارخانه ها ادعا مي کردند که اين اتفاق بلاي آسماني است که خداوند بر آن ها نازل کرده است.


گودال گواتمالا در سال 2010
اين گودال در سال 2010 درست وسط خياباني در گواتمالا شکل گرفته است. مي توان گفت مهم ترين علت ايجاد اين حفره نشتي لوله ها باشد و يا شالوده ضعيف شهر که بعد از مدت هاي طولاني جذب آب در داخل زمين باعث ايجاد اين حفره شده و يک ساختمان را با خود به اعماق زمين فرو برده است.


رويداد تونگوسکا
در سال 1908 بخش دورافتاده اي از سيبري توسط جسمي که به اعتقاد برخي از دانشمندان يک شهاب سنگ بوده است منفجر شد. اين انفجار 185 برابر قوي تر از انفجار بمب اتم در هيروشيما بوده است و بيشتر از 80 ميليون درخت با خاک يکسان شدند. دانشمندان هيچ گودالي در اثر برخورد اين جسم با زمين پيدا نکردند و به اين نتيجه رسيدند که شهاب سنگ در فضا منفجر شده و به طور مستقيم با زمين برخورد نکرده است. تخمين زده شده است ک چنين اتفاقي هر يک الي دو قرن يک بار در دنيا رخ مي دهد.


منبع: bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/153619/8 اتفاق عجيبي که در دنيا رخ داده و کسي علت آنها را نمي داند
بستن   چاپ