مردي 40 ساله ام و بيشتر فکرم مشغول زنان است؟
يکشنبه 28 بهمن 1397 - 11:47:34 PM
چه خبر - مردي 40 ساله ام. در طول روز فکرم مشغول مي شود و به برخي بانوان فکر مي کنم؛ البته هيچ مزاحمتي درست نمي کنم، فقط فکرم مشغول مي شود. لطفا راهنمايي ام کنيد.

پاسخ کارشناس :
وضعيت تاهل شما مي تواند در شرايط فعلي تان نقش مهمي داشته باشد که به آن اشاره اي نکرده ايد. اين مشغوليت فکري مي تواند ريشه در يک نياز فطري داشته باشد. تمايل به برقراري ارتباط و حضور در کنار جنس مخالف، مي تواند يک نياز باشد که بهتر است به جاي سرکوب کردن آن، به فکر پاسخ دادن صحيح به آن نيازها باشيد. اما اگر متاهل هستيد بايد کيفيت رابطه شما با همسرتان بررسي شود. آيا از ارتباط زناشويي تان رضايت داريد؟ آيا ازدواج تان از روي علاقه بوده است يا خير؟ چقدر فکر مي کنيد که همسرتان به نيازهاي شما پاسخ مي دهد؟ چنين افکاري مي تواند ناشي از نوعي وسواس فکري در شما باشد اما تشخيص قطعي، نياز به مصاحبه دقيق تري دارد. از طرفي محيط زندگي و اجتماعي شما نيز مي تواند نقش داشته باشد. آيا در محيطي زندگي مي کنيد که مرتب با خانم هايي در ارتباط هستيد که احساسات خاصي در شما ايجاد مي کنند؟ و سوالاتي از اين دست که به ما کمک مي کند، تشخيص بهتري براي مسئله شما پيدا کنيم. با وجود اين، براي کمک به شما پيشنهادهايي دارم.

اگر مجرديد، ازدواج کنيد

اگر مجرد يا مطلقه هستيد، به فکر ازدواج باشيد. ازدواج، سالم ترين راه براي پاسخ دادن به نيازهاي عاطفي و جنسي شماست. چنان چه شما نتوانيد به نيازهاي خودتان در يک ارتباط پاسخ دهيد، افکار و تکانه هاي آن به طور مرتب به ذهن تان وارد مي شود و شما را تحت فشار قرار خواهد داد.

اگر متاهليد، زندگي تان را ارزيابي کنيد

اگر متاهل هستيد و در ارتباط با همسرتان مشکل داريد، حتما به فکر اصلاح آن از طريق گفت و گو با مشاور باشيد. در يک ارتباط زناشويي اگر مشکلي هم وجود داشته باشد، نيازهاي شما مي تواند ناکام بماند! پس صرفا با ازدواج کردن نمي توانيد انتظار داشته باشيد که نيازهايتان برطرف شود. ارتباط شما بايد همراه با احترام متقابل باشد. بعد از ازدواج، زوج هاي موفق به طور منظم درباره توقعات و انتظارات شان با هم صحبت مي کنند و اگر اختلافي پيش آيد، درباره آن گفت و گو مي کنند تا به توافق برسند.

دوري از موقعيت هاي تحريک کننده

از قرار گرفتن در معرض موقعيت هاي تحريک کننده بپرهيزيد. ديدن فيلم ها يا حضور در مکان هايي که مرتب ذهن شما را مشغول مي کند يا جلوي چشم بودن تصويري تحريک کننده، مي تواند ذهن تان را درگير کند. اين رفتارها منجر به نارضايتي و اشتباه شما در مواجهه با واقعيت زندگي مي شود. عمده ترين اثر مشغوليت فکري اين است که باعث مي شود تمام انرژي که بايد صرف رشد خودتان به عنوان يک انسان کنيد، هرز رود و هدر رفتن اين انرژي به اين معناست که زندگي تان کسل کننده و بي تنوع خواهد شد.

تفريح سالم داشته باشيد

تفريح و سرگرمي داشته باشيد و سعي کنيد با دوستان خود ارتباط تان را حفظ کنيد. تنهايي و بيکاري مي تواند باعث افزايش اين افکار وسواسي شود. بيکاري چه به دليل فراهم نبودن زمينه کار باشد يا نداشتن تلاش خود فرد، در هر دو صورت باعث مي شود فرد اعتماد به نفس خود را ازدست بدهد و مورد سرزنش اطرافيان به خصوص خانواده قرار گيرد يا حداقل اطرافيان توجه لازم را به فرد بيکار نداشته باشند. در اين صورت، فرد احساس بي ارزشي مي کند و مشکلات جدي برايش به وجود مي آيد.


semorgh.com/lifestyle
منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/153551/مردي 40 ساله ام و بيشتر فکرم مشغول زنان است؟
بستن   چاپ