فرمانده کل سپاه: نفوذي‌ها در سيستم اداري کشور، براي مردم مشکل ايجاد مي‌کنند
جمعه 26 بهمن 1397 - 4:03:49 PM
چه خبر - فرمانده کل سپاه: نفوذي‌ها در سيستم اداري کشور، براي مردم مشکل ايجاد مي‌کنند

فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: اگر سيستم‌هاي اداري مي‌توانستند مسائل مردم را حل کنند که ديگر مشکلي در کشور نداشتيم اما با وجود افراد نفوذي و سواستفاده گر همواره اين مشکلات بوجود مي‌آيد.

سرلشکر محمدعلي جعفري فرمانده کل سپاه پاسداران در آئين اختتاميه دومين جشنواره ملي جهادگران که صبح امروز(جمعه) در سالن بصيرت سازمان بسيج دانشجويي برگزار شد، اظهار کرد: ياد شهداي انقلاب اسلامي و شهداي راه امنيت را گرامي مي‌داريم به ويژه ياد 27 شهيدي که اخيرا بدست تروريست‌ها در شرق کشور به شهادت رسيدند.

وي افزود: حماسه عظيمي که مردم در 40 سالگي پيروزي انقلاب آفريدند را تبريک مي‌گويم و اميدوارم مسئولان با خدمت بيشتر بتوانند شکر اين نعمت عظيم مردمي را ادا کنند.

فرمانده کل سپاه پاسداران به پيام مقام معظم رهبري که به مناسبت 40 سالگي انقلاب صادر کردند، اشاره و عنوان کرد: نکته اساسي پيام رهبري اميدي است که به جوانان و نقش آفريني آنها براي تحقق اهداف انقلاب بسته شده است و در جاي جاي اين پيام اميد رهبر انقلاب به نيروي جوان انقلاب است.

سرلشکر جعفري ادامه داد: مصداق اين نقش آفريني جوانان در دوران دفاع مقدس است که بايد امروز زمينه نقش آفريني جوانان در تحقق اهداف انقلاب نيز فراهم شود.

وي گفت: مهم است در کنار نقش آفريني مردم، بايد به ويژگي آنهايي که خط شکن بودند نيز توجه کرد و نقش آنها را احصا کرد، اغلب آنها جوانان مومن انقلابي بودند.

فرمانده کل سپاه پاسداران تصريح کرد: سوال اينجاست که چرا در ابتداي جنگ اين نقش آفريني انجام نشد و اين موضوع مهمي است که بايد به آن بپردازيم. امروز مديريت و به کارگيري اين ظرفيت عظيم مطرح است.

سرلشکر جعفري ادامه داد: در يک‌سال نخست جنگ مديريت جنگ بر عهده بني صدر با ديدگاه ليبرالي بود، او با نيروهاي مردمي در جنگ مخالفت مي‌کرد در حالي‌که نيروي مردمي در يکسال اول در جبهه وجود داشت.

وي ادامه داد: در آن مقطع اعتقادي در به کارگيري نيروهاي مردمي در جبهه ها وجود نداشت و وقتي عمليات هويزه در سال 59 شکست خورد بني صدر به حضرت امام(ره) گفت ما نمي‌توانيم عراق را پس بزنيم بنابراين بايد مذاکره کنيم اما امام نپذيرفتند.

فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: پس از فرار بني صدر در تيرماه 1360، حضرت امام خميني (ره) صياد شيرازي را براي هدايت جنگ انتخاب کرد و 10 ماه بعد با استفاده صحيح از توان مردمي پيروزي قاطع در جبهه‌ها حاصل شد.

وي تصريح کرد: تجربه دفاع مقدس در تمام عرصه ها و صحنه ها نجات بخش کشور است و ما بحراني بالاتر از جنگ نداريم. ما جنگي را پشت سر گذاشتيم که همه دنيا عليه ما بسيج شدند و ما نيز در برابر همه دنيا و قدرت‌هاي شرق و غرب با تکيه بر نيروي جوانان ايستادگي کرديم.

فرمانده کل سپاه پاسداران يادآور شد: پس از فتح بستان به حضرت امام خميني(ره) گزارش دادند و به نقش تجهيزات نظامي در اين پيروزي تاکيد کردند اما امام هشدار دادند که تکيه بر ابزار مادي بدون توجه به معنويت و اتکاء به خداوند متعال مفسده مي آورد.

سرلشکر جعفري افزود: امام راحل در آن جلسه فرمودند افتخار من تربيت نيروهاي جوان انقلابي است که جان بر کف براي دفاع از ميهن آماده هستند و اين فتح الفتوح انقلاب اسلامي است.

وي خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبري بارها و بارها نسبت به فتح الفتوح انقلاب تاکيد کردند. اميد رهبري به جوانان، مربوط به همين موضوع است و رمز پيروزي انقلاب اسلامي و عبور از تمامي موانع و حل مشکلات اساسي کشور، همين مساله است.

فرمانده کل سپاه پاسداران همچنين به ديگر عرصه هاي جهادي از جمله امنيت پرداخت و ادامه داد: پس از دفاع مقدس، عرصه هاي امنيتي يکي از محورهايي بود که جوانان انقلابي در آن نقش آفريني کردند، در خنثي سازي فتنه 88 و فتنه زمستان سال گذشته شاهد اين امر بوديم که گردان‌هاي فاتحين و بيت المقدس در حوزه امنيت نقش آفرين بودند.

سرلشکر جعفري در بخشي از سخنانش تاکيد کرد: تنها راه عبور از مرحله سوم انقلاب، حرکت جهادي و تکيه بر نقش آفريني نيروهاي جوان انقلابي است.

وي تاکيد کرد: فعاليت‌هاي جهادي بايد روي حل مسائل عمده اجتماعي يک منطقه متمرکز شود. وقتي مسائل اجتماعي مي‌خواهد حل شود، مخالفين و آنهايي که منافعشان به خطر مي‌افتاد پيدا مي‌شوند.

فرمانده کل سپاه گفت: مساله ماهي‌گيري غيرقانوني در جاسک يکي از اين مسائل است. متاسفانه امروز به کشتي‌هاي چيني مجوز مي‌دهند که در سواحل خليج فارس ماهي بگيرند و از طرفي مردم محروم و بيچاره آن منطقه بايد قايق‌هايشان را پارک کنند و ماهي‌گيري خارجي‌ها را نگاه کنند.

سرلشکر جعفري خاطرنشان کرد: اين مسائل را بايد گروه‌هاي جهادي که در جاسک مستقر مي‌شوند حل کنند. البته در اين شرايط صداي آنهايي پول گرفتند و مجوز صادر کردند درمي‌آيد، اکثر مسائل امروز کشور به همين شکل است. اگر سيستم‌هاي اداري مي‌توانستند مسائل مردم را حل کنند که ديگر مشکلي در کشور نداشتيم اما با وجود افراد نفوذي و سواستفاده گر همواره اين مشکلات بوجود مي‌آيد.

سردار جعفري تأکيد کرد: نقش‌آفريني نيروهاي جهادي به همگان ثابت شده است، جوانان انقلابي در تمام عرصه‌ها نقش‌آفريني کرده‌اند. شهادت 27 شهيد پاسدار در روزهاي گذشته بيانگر همين است.

وي تأکيد کرد: جوانان انقلابي در عرصه فرهنگي با جهاد فرهنگي که مقام معظم رهبري در دهه دوم انقلاب تحت عنوان «ناتوي فرهنگي و شبيه‌خون فرهنگي» هشدار داده بودند، عمل کردند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: نيروهاي جوان انقلابي توانستند در زمينه فرهنگي فعال باشند و به صورت خودجوش جمع شدند و تشکل‌هاي فرهنگيِ انقلابي را شکل دادند.

سردار جعفري همچنين خطاب به جهادگران انقلاب اسلامي که در آئين اختتاميه دومين جشنواره ملي جهادگران حضور داشتند، گفت: جوانان انقلابي در عرصه محروميت‌زدايي، بسيار خوش درخشيدند. کاري که شما انجام مي‌دهيد، سال‌ها طول کشيده تا اينکه ضرورت حرکت جهادي در جامعه نهادينه شود و امروز به اين وضعيت رسيده که قابل قبول است؛ البته بايد فعاليت‌هاي جهادي بيشتري انجام شود.

وي افزود: در تجربه دفاع‌مقدس، اعتقاد مديريتي کشور براي اداره کشور به کمک مردم وجود داشت و موفق شديم موانع انقلاب اسلامي و بحران‌هاي پيش‌رو را با اعتقاد راسخ به کمک‌هاي مردمي پشت سر بگذاريم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تصريح کرد: بايد امروز هم اين اعتقاد در بين مديران کشور وجود داشته باشد که با کمک نيروهاي مردمي، موانع را پشت سر بگذارند. متأسفانه مهم‌ترين مانع اين کار، سيستم‌ها، روش‌ها و نيز بروکراسي اداري در کشور است که بايد براي اصلاح آن، کار زيادي انجام شود و حتماً اين کار سختي است.

سردار جعفري در اين رابطه اظهار داشت: لازم است که جوانان انقلابي، نخبه و هوشمند، راه‌هاي مناسب را براي رفع مشکلات سيستمي در کشور پيدا کنند تا حضور نيروهاي مختلف جهادي در تمام عرصه‌ها ميسر شده و خدمت به مردم گسترده‌تر شود.

وي ادامه داد: بايد فعاليت‌هاي جهادي، شبکه‌سازي شود درحالي‌که اگر هزاران گروه، کارهاي جهادي انجام دهند اما اهداف جداگانه داشته باشند، نتيجه مطلوب حاصل نمي‌شود و با اين روش‌هاي جزيره‌اي، هرگز نمي‌توان به عمليات بزرگي مانند عمليات فتح‌المبين يا بيت‌المقدس در عرصه‌هاي جهادي دست يافت.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، تخصصي شدن فعاليت‌هاي جهادي را مهم برشمرد و گفت: اثرگذاري حرکت جهادي، به کار تخصصي ارتباط دارد و اين يک حرکت عظيم است که امروز به شکل تخصصي، نيروهاي جهادي در همه عرصه‌ها پيشگام هستند و بايد اين نيروها به درستي مديريت شوند. امروز 11 هزار گروه جهادي در کشور داريم.

سردار جعفري خاطرنشان کرد: کشور ما داراي 40 هزار پايگاه بسيج است، چرا ما نبايد به همين تعداد پايگاه بسيج، گروه‌هاي جهادي داشته باشيم؟ درحالي‌که مي‌توانيم با توسعه گروه‌هاي جهادي، تعداد آنها را به 40 تا 60 هزار گروه برسانيم و اين يک کار بزرگي در بهره‌برداري از توان عظيم مردمي خواهد بود.

وي با تأکيد بر اينکه در هر مقطعي کشور اولويت خاص خودش را دارد، گفت: آنچه در اين مقطع مهم است، همين حرکت شماست که کار جهادي انجام مي‌دهيد و جهادگونه، مشکلات را رفع مي‌کنيد. ما در عرصه دفاع و امنيت کشور، اقدامات‌ سازماندهي‌ شده‌ را انجام داده‌ و در زمينه آن تجربه کسب کرده‌ايم. همچنين در عرصه‌هاي ديگر هم نياز به سازماندهي و کسب تجربه داريم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينکه جهاد تنها جنگ با دشمن نيست، عنوان کرد: حرکت جهادي، خدمت به مردم و حل مسائل مختلف اجتماعي است که امروز توسط گروه‌هاي جهادي انجام مي‌شود و آنها عمليات‌هاي متعدد محروميت‌زدايي را اجرا مي‌کنند. همچنين توسعه اين عمليات‌ها مانند عمليات فتح‌المبين خواهد بود و اين ميسر نمي‌شود جز هدف‌گذاري و توجه به توسعه فعاليت‌هاي جهادي.

سرلشکر جعفري گفت: نيروهاي جهادي امروز مي‌توانند به نحو احسن تشخيص دهند که مردم در هر محله از چه چيزي رنج مي‌برند و مي‌توانند آن موضوع را به شکل تخصصي حل کنند. امروز آبرساني به روستاها يکي از مشکلات بزرگ است که روستاييان با آن دست به گريبان هستند و نيروهاي جهادي مي‌توانند اين مشکلات را شناسايي و براي آن چاره‌جويي کنند.

وي تأکيد کرد: فعاليت جهادي فرصتي است که جوانان انقلابي بتوانند تجربه کسب کنند و خود را براي مديريت در مقاطع بعدي آماده کنند. جوانان انقلابي در ابتداي انقلاب و در جنگ، مديريت بحران را آموختند و پس از آن براي اداره کشور استفاده کردند.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ادامه داد: امروز به دليل مشکلات اداري در کشور، مديران ميانسال به ميزهاي خود چسبيده‌اند و جوانان امکان کسب تجربه در عرصه‌هاي مديريتي را ندارند، درحالي‌که در فعاليت‌هاي جهادي، جهادگران اين موقعيت را پيدا مي‌کنند که بتوانند گروه‌هاي 15 نفره يا چند گروه 15 نفره را مديريت کنند.

سردار جعفري با اشاره به ويژگي‌هاي که مقام معظم رهبري از حرکت جهادي برشمردند، افزود: نيت فردي که کار جهادي انجام مي‌دهد؛ سخت‌کوشي، تلاش شبانه‌روزي و نيز فعاليت‌هاي جهادي‌اي که مقابل دشمن دارد، از شروط و ويژگي‌هاي کار جهادي است.

وي مطالبه و پيگيري نيازهاي مردم را يکي از اقدامات جهادي برشمرد و گفت: وقتي اين پيگيري‌ها با مخالفت مواجه مي‌شود، يعني شرط سوم حرکت جهادي محقق شده، البته پيگيري کردن از دستگاه‌ها، هزينه‌ دربردارد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي خاطرنشان کرد: ما براي مطالبه‌گري در حل مشکلات مردم، بايد ابتدا به سمت مسائل محلي برويم و مشکلات کوچک را حل کنيم؛ در عمليات‌هاي دفاع‌مقدس هم بر اين اساس، از عمليات‌ها و موفقيت‌هاي کوچک شروع کرديم. نمي‌توانيم به يکباره به سراغ حل مشکلات ملي برويم.

منبع: mehrnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/153348/فرمانده کل سپاه- نفوذي‌ها در سيستم اداري کشور، براي مردم مشکل ايجاد مي‌کنند
بستن   چاپ