يک روش عالي براي مزه دار کردن ماهي
29 دي 1394 - 11:02:58 ق.ظ
ماهي را اين بار به شيوه هندي ها مزه دار کنيد

آن هايي که فکر مي کنند غذاي سالم، مزخرف، خسته کننده، بي مزه و ناخوشايند است در اشتباه هستند. بگذاريد آماده کردن غذاي خوشمزه را به شما بياموزيم که کمک مي کند طرز فکرتان را تغيير دهيد.

مواد لازم براي ماهي گرام ماسالا

فيله ماهي (ماهي بدون استخوان مثل شير) : 4 تکه
ادويه گرام ماسالا : 2 قاشق چايخوري
پودر گشنيز : 1 قاشق چايخوري
فلفل قرمز : 1 قاشق چايخوري
زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
پودر زيره : 1 قاشق چايخوري
نمک : 1 قاشق چايخوري
آبليمو : به ميزان لازم
روغن زيتون : به ميزان لازم

طرز تهيه ماهي گرام ماسالا

ماهي ها را شسته و خشک مي کنيم.
ته يک ظرف را با روغن زيتون کمي چرب کرده و ماهي ها را درون آن مي گذاريم، بعد کمي آبليمو و تمامي ادويه ها را به روي ماهي ها ريخته و با دست آنها را روي سطح ماهي ها پخش مي کنيم و فيله هاي ماهي را از سمت شکم در ظرف مي گذاريم (طوري که پوست ماهي ها به سمت بالا باشد) بعد روي ظرف را سلفون مي کشيم و به مدت ٣٠ الي 45 در يخچال مي گذاريم.
بعد از نيم ساعت ماهي ها را از يخچال در مي آوريم.
ماهيتابه را روي شعله گاز گذاشته کمي روغن در ماهيتابه مي ريزيم وقتي روغن داغ شد ماهي ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود 6 دقيقه سرخ مي کنيم بعد ماهي ها را برگردانده و شعله را کم مي کنيم و طرف ديگر ماهي ها را حدود ٢ الي ٣ دقيقه سرخ مي کنيم.
اين ماهي در هند همراه با برنج سرو مي شود.



منبع : nazkhatoon.net

http://www.CheKhabar.ir/News/15324/يک روش عالي براي مزه دار کردن ماهي
بستن   چاپ