يک پيتزاي کم کالري براي عاشقان پيتزا که رژيم لاغري دارند!!
28 دي 1394 - 11:02:28 ب.ظ
پيتزا گوجه و ريحان، يک پيتزاي کم کالري و خوش طعم

پيتزا يکي از محبوب ترين غذاها در ميان مردم جهان است. اما بسياري فکر مي کنند غذايي است ناسالم و پر کالري! با اينکه بعضي از انواع اين غذا واقعا اين دو ويژگي را دارند، اما پيتزا پتانسيل سالم و کم کالري بودن را نيز در خود دارد. امروز طرز تهيه يکي از اين پيتزا ها که با گوجه و ريحان درست مي شود را به شما آموزش مي دهيم تا بتوانيد سالم پيتزا ميل کنيد.

مواد لازم براي پيتزاي گوجه و ريحان

280 گرم خمير يا نان پيتزا ( اگر بتوانيد مدل ايتاليايي با طعم پنير استفاده کنيد که چه بهتر )
يک و يک چهارم پنير موزارلا خرد شده ( حدود 140 گرم )، تقسيم شده
450 گرم گوجه فرنگي انگوري که عرضي برش خرده باشند
يک دوم فنجان ريحان تازه خرد شده
يک قاشق چاي خوري ادويه ايتاليايي ( يا ادويه مورد علاقه خودتان )
2 قاشق چاي خوري سرکه بالزاميک

طرز تهيه پيتزاي گوجه و ريحان

فر را تا دماي 450 درجه گرم کنيد.
نان پيتزا را روي سيني پخت قرار دهيد، يک دوم فنجان از پنير را روي آن بريزيد، يک فاصله يک سانتي تا لبه هاي پيتزا بگذاريد.
گوجه فرنگي ها را روي پنير پيتزا بچينيد و سپس ريحان ها را اضافه کنيد.
ادويه و سرکه را هم به ترتيب روي پيتزا بريزيد.
باقي پنيرها را روي مواد پيتزا بريزيد.
پيتزا را در دماي 450 درجه به مدت 10 دقيقه بپزيد تا پنيرها کاملا ذوب شوند.
پيتزا را به هشت قسمت تقسيم کنيد.



منبع : دکتر کرماني

http://www.CheKhabar.ir/News/15282/يک پيتزاي کم کالري براي عاشقان پيتزا که رژيم لاغري دارند!!
بستن   چاپ