گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني
پنجشنبه 27 دي 1397 - 10:48:06 AM
چه خبر - گراتن بادمجان يک پيش غذاي خوش طعم

گراتن ها جزء غذاهايي هستند که براي سرو در مهماني ها مناسبند . اگه شما هم از طرفداران بادمجان هستيد مطمئنا گراتن بادمجان جزء غذاهاي مورد علاقه شما خواهد بود.

بيشتر بدانيد : گراتن ماکاروني

مواد لازم براي گراتن بادمجان

گوشت چرخ شده : 300 گرم
پياز : 1 عدد
قارچ : 4 عدد متوسط
بادمجان : 2 عدد متوسط
سير : 2 حبه بزرگ
پنير پيتزا : 250 گرم
رب گوجه فرنگي : يک و نيم قاشق غذاخوري
نمک , فلفل سياه , اويشن , زردچوبه : به مقدار لازم
سس سفيد

طرز تهيه سس سفيد براي گراتن

سس سفيد يه سس اصيل فرانسويه که پايه خيلي از سس هاي ديگه ست و در خيلي از غذاها مثل لازانيا , انواع گراتن و ....کاربرد داره و سس بسيار خوش طعميه.
اصل اين سس به اين ترتيب هست که ارد رو با کره تفت ميدن و شير ولرم رو کم کم به ارد اضافه ميکنن و حرارت ميدن تا به غلظت برسه و ادويه ها رو به اون اضافه ميکنن.

طرز تهيه گراتن بادمجانمرحله اول براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله اول براي تهيه گراتن بادمجان

ابتدا بادمجانها رو به صورت راه راه پوست بکنيد و به عرض نيم سانت حلقه حلقه کنيد.
سپس روي آنها نمک بپاشيد و بعد از حداقل 15 دقيقه با اب سرد بشوييد و کاملا خشک کنيد. و بعد از ان در روغن سرخ کرده و کنار بگذاريد.
نکته : نمک زدن به بادمجان باعث ميشه تا روغن کمتري جذب بادمجانها بشه.

مرحله دوم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله دوم براي تهيه گراتن بادمجان

پياز را با روغن کمي تفت بدين تا سبک شه و بعد گوشت چرخ شده رو اضافه کرد و خوب تفت بدين.

مرحله سوم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله سوم براي تهيه گراتن بادمجان

بعد از پختن گوشت , قارچ ورقه شده رو اضافه کرده و با شعله بالا حدود 1 تا 2 دقيقه تفت بدين تا قارچها اب نندازن.

مرحله چهارم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله چهارم براي تهيه گراتن بادمجان

شعله را کم کرده و سير رنده شده , نمک , فلفل سياه , اويشن و رب گوجه رو اضافه کنيد و يه کم تفت بدين .در اين مرحله سس امادست .

مرحله پنجم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله پنجم براي تهيه گراتن بادمجان

در ظرف مورد نظر يه رديف بادمجان بچينيد.
نکته : گراتن در ظرفي که پخته ميشه سرو ميشه و ظرف بايد داخل فر قرار بگيره پس ظرفي رو انتخاب کنيد که تحمل حرارت فر رو داشته باشه.

مرحله ششم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله ششم براي تهيه گراتن بادمجان

سس سفيد رو ذهني به چهار قسمت تقسيم کنيد و يک قسمت از اون رو , روي بادمجانها بريزيد.

مرحله هفتم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله هفتم براي تهيه گراتن بادمجان

بعد پنير پيتزا...

بيشتر بدانيد : گراتن سيب زميني و پنير

مرحله هشتم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله هشتم براي تهيه گراتن بادمجان

و نصف سس گوشتي...

مرحله نهم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله نهم براي تهيه گراتن بادمجان

يک چهارم ديگه از سس بشامل رو , رو مواد گوشتي بريزيد و دوباره پنير پيتزا...

مرحله دهم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله دهم براي تهيه گراتن بادمجان

مجددا يک رديف بادمجان و روي بادمجانها يه لايه سس گوشتي...

مرحله يازدهم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله يازدهم براي تهيه گراتن بادمجان

و در اخر باقيمانده سس بشامل رو کاملا روي مواد بريزيد و در اخر پنير پيتزا...

مرحله دوازدهم براي تهيه گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,مرحله دوازدهم براي تهيه گراتن بادمجان

گراتن رو در فر با دماي 180 درجه سانيگراد تا وقتي که پنير طلايي بشه قرار بدين.
نکته : همه مواد قبلا پخته شدن ، پس فقط بخاطر ذوب و طلايي شدن پنير اونو در فر مي ذاريم . بنابراين زمان زيادي طول نميکشه.
اين غذا براي 2 تا 3 نفر کافي هست البته بستگي به افراد داره!!!!!!

گراتن بادمجان
گراتن,گراتن بادمجان,طرز تهيه گراتن بادمجان,انواع گراتن,

بيشتر بدانيد : توپک مرغ، پيش غذايي خوشمزه و آسان

بيشتر بدانيد : سوفله و گراتن چه تفاوتي با هم دارند؟

بيشتر بدانيد : رول پنيري مکزيکي، يک پيش غذاي خوشمزه و آسان بدون نياز به پخت

بيشتر بدانيد : گراتن اسفناج و پاستا

بيشتر بدانيد : طرز تهيه گراتن پنير و سبزيجات


منبع : baharsite.com

http://www.CheKhabar.ir/News/151023/گراتن بادمجان، بهترين پيش غذا براي ميهماني
بستن   چاپ