تقسيم کار بين 5 مجري جشنواره فجر
جمعه 21 دي 1397 - 11:46:02 AM
چه خبر - فرزاد حسني آغازگر و حميدرضا مدقق پايان بخش نشست هاي خبري

برگزارکنندگان سي و هفتمين جشنواره ملي فيلم فجر، امسال دست به اقدامي تازه زده و اجراي نشست‌هاي رسانه‌اي فيلم‌هاي حاضر در جشنواره را از انحصار يک مجري خارج کرده و آن را به چند چهره سپرده‌اند. فارغ از محمود گبرلو که سال گذشته نشست‌هاي خبري جشنواره فيلم فجر را اجرا کرد، احسان کرمي، فرزاد حسني، منصور ضابطيان و حميدرضا مدقق ديگر افرادي هستند که در جشنواره فيلم فجر امسال، برگزار کننده نشست‌هاي رسانه‌اي هستند. در ادامه مروري بر سابقه اين افراد و شاخصه‌هاي اجراي آنان انجام داده‌ايم.

محمود گبرلو

امسال نخستين دوره‌اي است که اجراي نشست‌هاي رسانه‌اي جشنواره فيلم فجر از انحصار يک مجري خارج شده است، محمود گبرلو آخرين فردي بود که اجراي اين نشست‌ها را به صورت مستقل برعهده داشت و به نوعي اجراي اين نشست‌ها از انحصار او درآمد. او از دوره پانزدهم اين رويداد سينمايي، به صورت پراکنده برگزار کننده نشست‌هاي جشنواره بوده است. گبرلو در مقايسه با چهار مجري ديگر معرفي شده، سابقه سينمايي بيشتري داشته و به عنوان يک منتقد، عضوي از خانواده بزرگ سينماي ايران محسوب مي‌شود. گبرلو در حوزه نويسندگي و روزنامه‌نگاري نيز فعاليت داشته است. عضويت در هيات انتخاب و داوري جشنواره‌هاي مختلف سينمايي نيز از ديگر فعاليت‌هاي او به شمار مي‌آيد.

محمود گبرلو
محمود گبرلو

مهم‌ترين فعاليت سينمايي او اما اجراي برنامه سينمايي «هفت» در شبکه سه سيماست که او را علاوه بر اهالي سينما، به علاقه‌مندان و مخاطبان عام سينما هم بيشتر معرفي کرد، البته حضور او در اين برنامه نيز واکنش‌هاي مختلفي را به همراه داشت و برخي از قسمت‌هاي آن نيز حواشي بسياري را به‌وجود آورد.او پس از اجراي برنامه «هفت»، براي مدتي به اجراي برنامه سينمايي «شب‌هاي شفاهي» در شبکه تلويزيوني شما پرداخت.

گبرلو پس از اين تصميم امسال برگزار کنندگان جشنواره فجر، با انتشار پستي در اينستاگرام، نوشت:

«در جشنواره فيلم فجر امسال مقرر شد من و دوستانم آقايون محترم فرزادحسني، منصور ضابطيان، احسان کرمي و حميدرضا مدقق مسئوليت نشست‌هاي خبري را به عهده داشته باشيم. از دوره پانزدهم يعني بيست و دو ساله که پراکنده بيش از دويست جلسه را به سرانجام رساندم، هميشه تلاش کردم با اعتقاد به فجر و انقلاب، رفتاري اصولي و حرفه‌اي داشته باشم و گفتمان و تعامل رو در کمال ادب و احترام فراهم بکنم. انشاالله امسال هم با کمک دوستان اينگونه خواهد بود.»
اين فعال حوزه سينما روزهاي پنجشنبه 11 بهمن و دوشنبه 15 بهمن، گرداننده نشست‌هاي رسانه‌اي جشنواره خواهد بود و در کنار عوامل فيلم‌ها مقابل اهالي رسانه و خبرنگاران خواهد نشست.

منصور ضابطيان

ديگر چهره‌اي که قرار است در جشنواره سي و هفتم برگزار کننده نشست‌هاي خبري باشد، منصور ضابطيان است، مجري با سابقه تلويزيون که دستي هم بر آتش نقد فيلم دارد و در خاطره بسياري از مردم با برنامه «راديو هفت» ياد مي‌شود.ضابطيان پيشينه قابل توجهي در عرصه مطبوعات و روزنامه‌نگاري دارد و شايد يکي از دلايل انتخاب او براي اجراي نشست‌هاي خبري، در کنار توانايي اجرا و سابقه‌اي که در حوزه نقد فيلم داشته است، همين سابقه مطبوعاتي باشد. البته او همواره دستي هم بر قلم دارد و آثار مکتوب متعددي را روانه بازار کتاب کرده که مهم‌ترين آن‌ها سفرنامه‌هايي است که به نگارش درآورده است.

منصور ضابطيان
منصور ضابطيان

او همچنين از برنامه‌سازان فعال تلويزيون به شمار مي‌آيد که برنامه‌هايي با سبک و سياقي تازه در شبکه‌هاي مختلف روانه آنتن کرده است که از آن جمله مي‌توان به «راديو هفت»، «صد برگ» و «مردم ايران سلام» اشاره کرد.اين فعال حوزه فرهنگ و هنر، سال گذشته نيز اجراي برنامه «دو قدم تا سيمرغ» را که مختص به معرفي فيلم‌هاي حاضر در جشنواره سي و ششم فجر بود، برعهده داشت. برنامه‌اي که پيش از آغاز اين رويداد هنري در پرديس سينمايي ملت با حضور عوامل فيلم‌هاي انتخاب شده برگزار شد.ضابطيان روزهاي جمعه 12 بهمن و سه شنبه 16 بهمن ميزبان اهالي رسانه و مطبوعات در نشست‌هاي خبري فيلم هاي حاضر در جشنواره فيلم فجر خواهد بود.

احسان کرمي

احسان کرمي از جمله هنرمنداني است که در سال‌هاي اخير فعاليت خود را محدود به يک حوزه نکرده و به کسب تجربه در حوزه‌هاي مختلف هنري پرداخته است و مي‌توان گفت او يکي از پرکارترين چهره‌هاي هنري و فرهنگي اين سال‌هاست که علاوه بر اجراي برنامه‌هاي مختلف، در حوزه خوانندگي و بازيگري در سريال‌هاي تلويزيون و تئاتر نيز فعاليت داشته است و مي‌توان احتمال داد که اين شهرت او در چند سال اخير و حضور پررنگش در حوزه بازيگري يکي از دلايل انتخابش براي اين جايگاه در جشنواره فجر بوده است.البته اين نخستين حضور کرمي در جشنواره فيلم فجر به شمار نمي‌آيد، او توانايي خود را پيش از اين در اجراي مراسم افتتاحيه چند دوره جشنواره فيلم فجر محک زده بود.

احسان کرمي
احسان کرمي

او همکاري متعددي نيز با ضابطيان داشته است و در چند برنامه او به عنوان مجري حضور داشته است که از آن جمله مي‌توان به «راديو هفت» و «نقره» اشاره کرد.کرمي از جمله مجرياني است که توانست پس از تجربه نسبتا موفق در حوزه اجرا، در بازيگري نيز عملکرد قابل قبول و مناسبي داشته باشد و بتواند در اين حوزه نامي براي خود دست و پا کند و در آثار تلويزيوني و شبکه نمايش خانگي چون «هيات مديره» و «عاليجناب» مقابل دوربين برود. «پيکان جوانان»، «شبکاري» و «آيس لند» هم نمونه‌هايي از تجربه‌هاي تئاتري اوست.
گويندگي و صداپيشگي از ديگر فعاليت‌هاي اين هنرمند به شمار مي‌آيد و شاخص‌ترين تجربه او در اين حوزه را مي‌توان صداپيشگي شخصيت عزيزم ببخشيد در مجموعه «کلاه قرمزي» و حضور در برنامه راديويي «صبح جمعه با شما» دانست.تجربه خوانندگي همراه با گروه موسيقي نوشه نيز يکي ديگر از فعاليت‌هاي پرشمار اين هنرمند است.کرمي در جشنواره فيلم فجر در روزهاي شنبه 13 و چهارشنبه 17 بهمن در سالن نشست‌هاي خبري حضور پيدا خواهد کرد.

حميدرضا مدقق

ديگر چهره سينمايي که امسال به عنوان برگزار کننده نشست‌هاي خبري در جشنواره فيلم فجر حضور دارد، حميدرضا مدقق، روزنامه‌نگار و فعال حوزه رسانه و سردبير علمي، فرهنگي و هنري شبکه خبر است که پس از چندين سال بار ديگر روي صندلي اجراي نشست‌هاي خبري جشنواره مي‌نشيند، او پيش از اين نيز در چند دوره جشنواره فيلم فجر، مسئوليت اين کار را برعهده داشته است.مدقق ارتباط نزديکي با حوزه سينما هم دارد که مهم‌ترين آن سردبيري و اجراي برنامه تلويزيوني «شهر فرنگ» در شبکه خبر است که به هنر هفتم و سينما اختصاص دارد.

حميدرضا مدقق
حميدرضا مدقق

به نظر مي‌رسد تجربه اجراي نشست‌هاي جشنواره فجر، فعاليت چندين ساله در حوزه فرهنگ و هنر و به طور ويژه سينما، مهم‌ترين عوامل براي انتخاب او به عنوان يکي از برگزار کنندگان نشست‌هاي خبري سي و هفتمين جشنواره ملي فيلم فجر باشد.او پايان دهنده جشنواره فيلم فجر امسال خواهد بود و اجراي نشست‌هاي خبري روز يکشنبه 14 بهمن و يکشنبه 21 بهمن، که آخرين روز اين رويداد هنري است را برعهده دارد.

فرزاد حسني

فرزاد حسني، مجري با سابقه تلويزيون است؛ يکي از چهره‌هايي که در طول سال‌هاي فعاليتش، حواشي نيز داشته که گاهي تا ممنوع‌التصويري او در تلويزيون هم پيش رفته است.او البته تجربه اجراي مراسم‌ها و همايش‌هاي فرهنگي و هنري را دارد که اجراي افتتاحيه سي و دومين جشنواره فيلم فجر نمونه‌اي از اين دست است، آخرين حضور او روي صحنه براي اجراي يک رويداد سينمايي، جشن منتقدان و نويسندگان سينمايي ايران بود.

فرزاد حسني
فرزاد حسني

حسني پس از شهرت به عنوان يک مجري در تلويزيون، تصميم گرفت تا توانايي خود را در عرصه بازيگري نيز امتحان کرده و در آثار تلويزيوني و سينمايي مقابل دوربين برود، تجربه‌اي که چندان که بايد با موفقيت همراه نبود و نشان داد که او در حوزه بازيگري مانند اجرا نمي‌تواند حرفي براي گفتن داشته باشد. سريال‌هاي «مسافري از هند»، «کمکم کن» و فيلم‌هاي «در امتداد شهر» و «ثبت با سند برابر است» از جمله تجربه‌هاي تصويري اين هنرمند است.«اکسير» عنوان آخرين برنامه تلويزيوني است که حسني اجراي آن را برعهده داشت، برنامه‌اي با موضوع آموزش‌هاي پزشکي که تا حدودي هم با جنجال‌هايي همراه بود.
امسال، فرزاد حسني، نخستين برگزار کننده نشست‌هاي خبري جشنواره فجر است و روز چهارشنبه 10 بهمن و پنجشنبه 18 بهمن پذيراي اهالي رسانه و مطبوعات و عوامل فيلم‌هاي سينمايي حاضر در جشنواره خواهد بود.

بيشتر بدانيد : زمان بندي نمايش فيلم‌هاي فجر 37 در سينماي رسانه‌ها

بيشتر بدانيد : رونمايي از پوستر جشنواره فيلم فجر 37 با حضور جمشيد مشايخي

بيشتر بدانيد : فيلم‌هاي کوتاه راه‌يافته به جشنواره فجر

بيشتر بدانيد : اسامي فيلم‌هاي بخش سوداي سيمرغ جشنواره فجر


منبع: khabaronline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/149851/تقسيم کار بين 5 مجري جشنواره فجر
بستن   چاپ