چرا رضا گلزار و حميد گودرزي بازنده شدند؟!
شنبه 1 دي 1397 - 8:27:53 PM
چه خبر - گلزار و گودرزي، هنرپيشه‌ اند و نه يک مجري!
محمد حسين صوفي دبير شوراي نظارت بر صداوسيما در گفت‌وگويي، در پاسخ به پرسشي درباره سياست شوراي نظارت در راستاي برنامه‌هاي برند تلويزيوني، اظهار کرد:

شوراي نظارت بر صداوسيما وظيفه‌اش نظارت بر اجراي مقررات و ضوابط در سازمان صداوسيماست. وظيفه اين شورا نظارت بر اجراي اصل 175 قانون اساسي است که وظيفه‌ي سازمان صدا و سيما را مشخص مي‌کند. اين شورا همچنين بر اجراي مصوبات مجمع تشخيص مصلحت نظام در مورد ضوابط و شرايط و ماموريت‌هاي شوراي نظارت است. هدفش هم اين است که سازمان صداوسيما را کمک کند که در جهت بهبود برنامه‌هايش پيش برود. به تعبيري ديگر، نگهداري برندهاي صداوسيما، به افزايش مخاطبان تلويزيون کمک مي‌کند تا افزايش برنامه‌هاي پرمخاطب را به دنبال داشته باشد.

او درباره‌ي تعامل صداوسيما با شوراي نظارت چنين گفت:

در سال‌هاي اخير نظارت خوبي ما بين صداوسيما و شوراي نظارت بر سازمان وجود داشته است. ليکن به خاطر کمبود اعتبارات و مشکلات اعتباري که در سازمان صداوسيما وجود دارد، تلويزيون مجبور شده است دنبال کاهش برخي از برنامه‌ها و همچنين افزايش برخي ديگر از برنامه‌ها باشد.

دبير شوراي نظارت بر سازمان صداوسيما سپس در پاسخ به اين پرسش که چرا تلويزيوني که سال‌ها قبل از حضور سلبريتي‌هايي از جمله محمدرضا گلزار روي آنتن زنده جلوگيري مي‌کرد، حالا اين رويه را تغيير داده و چنين افرادي در مقام مجري تلويزيون بهره مي‌گيرد؟ اظهار کرد:

برنامه‌هاي تلويزيون دائما بايد به دنبال تنوع، خلاقيت و نوآوري باشند. اما يکي از آفت‌هايي که همه‌ عرصه‌هاي فرهنگي، هنري، اجتماعي و رسانه‌اي دارند، توجه بلاوجه به سلبريتي‌ها يا شخصيت‌هاي فرهنگي هنري است که گاهي اوقات در قالب مجري، مهمان و ... جلب توجه مي‌کند. هر جايي که ما افراط و تفريط داشته‌ايم، بد بوده است. هرجا که به قاعده عمل کرده‌ايم خوب بوده است؛ بنابراين اگر چنانچه ضابطه‌اي وجود داشته باشد جذب مخاطب به بهترين شکل ممکن صورت مي‌گيرد. بر همين اساس يکي از کارهايي که دوستان ما در شوراي نظارت به سازمان تذکر مي‌دهند، اين است که براي استفاده و به‌کارگيري از سلبريتي‌ها چه در قالب مجري و چه در قالب مهمان و چه کارشناس حتما قاعده‌اي وجود داشته باشد. مردم از بي‌قاعده بودن، بي‌انضباط بودن و بي‌نظم بودن نگران هستند. ولي اگر چنانچه قاعده‌اي وجود داشته باشد که در برنامه‌هاي مرتبط ما هنرمندان، ورزشکاران و به طور کلي سلبريتي‌ها را داريم هيچ مانعي ندارد ولي زماني که افراط و تفريط مي شود، اين قاعده برهم مي‌ريزد. اما اساس بر اين اين است که تلويزيون با استفاده از سلبريتي‌ها مخاطب را جذب کند.

صوفي در ادامه درباره مسابقه «برنده باش» نيز اظهار کرد:

توفيق نيافتن اين برنامه‌ به اين دليل است که از محمدرضا گلزار در جاي خود استفاده نشده است. آقاي گلزار مجري خوبي نيست، هنرپيشه‌ي خوبي است؛ بنابراين وقتي از ايشان به عنوان مجري استفاده مي‌کنيم هم برنامه اشکال پيدا مي‌کند و هم ويژگي‌هاي هنري آقاي گلزار زير سوال مي‌رود. در هر جايي که ما بدون برنامه بدون مطالعه و بدون بررسي و بدون در نظر گرفتن سلائق مخاطب و بدون در نظر گرفتن توانمندي‌هاي يک مجري، از او استفاده مي‌کنيم، مخاطب پس مي‌زند و جذابيت نخواهد داشت؛ بنابراين آقاي گلزار يک هنرپيشه‌ است و نه يک مجري، آقاي گودرزي يه هنرپيشه‌ است نه يک مجري؛ بنابراين آنها را بايد در جاي خود استفاده کرد.
وي تاکيد کرد:
در شوراي نظارت انواع تذکرات به تلويزيون داده مي‌شود و به تدريج اين تذکرها خروجي خواهد داشت.

بيشتر بدانيد : جايزه هاي ميليوني گلزار به چه کسي مي رسد؟!

بيشتر بدانيد : مسابقه اي با مجري گري محمدرضا گلزار + عکس گلزار در پشت صحنه

بيشتر بدانيد : حميد گودرزي از چالش کار با محمدرضا گلزار مي گويد!

بيشتر بدانيد : افشاگري جنجالي آقاي کارگردان عليه محمدرضا گلزار!


منبع: isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/148032/چرا رضا گلزار و حميد گودرزي بازنده شدند؟!
بستن   چاپ