روش جديد مردم براي تأمين کالا‌هاي ضروري
دوشنبه 23 مهر 1397 - 2:09:15 PM
چه خبر - چرا ديگر خبري از تخفيف‌هاي فوق العاده فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي نيست؟

رئيس اتحاديه سوپرمارکت‌داران البرز گفت: کمبود خاصي در کالاها نداريم بلکه مشکل اصلي اين روزهاي بازار، تضاد در قيمت‌هاست به طوري که مثلاً يک بطري شير در مغازه‌اي چهار هزار تومان و در مغازه‌اي ديگر شش هزار تومان فروخته مي‌شود.
جمشيد حامدي افزود: تقريباً تمامي کالاهاي مورد نياز به مقدار کافي وجود دارد و اگر در جايي کمبود يا در برخي موارد نبود کالايي را مي‌بينيم مقصر اصلي خريداران هستند.
وي افزود: علت اصلي کمبود، خريداراني هستند که با بي رويه‌ترين حالت ممکن در حال خريد و انبار محصولات و مواد غذايي هستند؛ مثلاً تا وقتي که ما به يک قوطي رب گوجه نياز داريم اما يک کارتن خريداري مي‌کنيم مشخص است که با گراني و کمبود مواجه مي‌شويم.
رئيس اتحاديه سوپرمارکت‌دارن البرز از شيوه جديد خريدهاي مردم خبر داد و گفت: در گذشته مردم در حد معمول نياز خود از واحدهاي صنفي فروش مواد غذايي خريد مي‌کردند اما شيوه جديدي که مردم خريد مي‌کنند مراجعه به بنکداري‌ها و عمده‌فروشان است تا به بتوانند خريدهاي با تعداد بالاي خود را انجام دهند.
حامدي در ادامه افزود: متأسفانه به دليل عدم نظارت بر بنکداري‌ها شاهديم که بنکداران اقلام خود را به همان قيمتي که به واحدهاي صنفي مي‌فروشند به همان قيمت يه خريداران جزئي مي‌دهند و اين مسأله مشکلاتي را ايجاد کرده است.
رئيس اتحاديه سوپر مارکت‌داران در خصوص لغو تخفيف‌هاي فوق العاده فروشگاه‌هاي زنجيره‌اي و واحدهاي صنفي بزرگ گفت: در گذشته صاحبان اين فروشگاه‌ها با مراجعه به خود واحدهاي توليدکننده، مستقيماً خريد مي‌کردند و کارخانه‌ها به دو دليل تخفيف‌هاي کلاني به اين فروشگاه‌ها مي‌دادند که باعث مي‌شد فروشگاه‌ها بتوانند اين اجناس را با تخفيف‌هاي بالا به دست خريداران برسانند.‌
جمشيدي، اين دو دليل عمده را اينگونه بيان کرد: يکي از اين دلايل خريدهاي حجمي فروشگاه‌ها بود که کارخانه يک تخفيف بابت اين موضوع مي‌داد؛ از طرف ديگر يک تخفيف هم بابت خريدهاي نقدي که اين فروشگاه‌ها برخلاف خريد چکي ديگر مشتريان انجام مي‌دادند به آنها تعلق مي‌گرفت اما در حال حاضر به دليل افزايش قيمت کالاها اينگونه تخفيف‌ها برچيده شده است.
رئيس اتحاديه سوپرمارکت‌داران البرز ضمن اشاره به افزاش شديد قيمت‌ها، تضاد قيمتي را يکي ديگر از مسائل آزاردهنده براي مردم عنوان و اعلام کرد: به طور مثال يک بطري شير در يک واحد صنفي 4000 تومان و در يک واحد صنفي 6000 تومان است و زماني که علت را جويا مي‌شويم موضوع را به خريد قديم يا جديد مرتبط مي‌کنند که بايد با نظارت بيشتر اين مسائل رفع شود.
وي به مشکل عمده بسياري از سوپرمارکت‌ها هم اشاره و اعلام کرد: هزينه‌هاي واحدهاي صنفي بسيار بالاست به جز هزينه‌هاي کلان براي قبوض آب، برق و اجاره بها، مواردي مانند عوارض دارايي، ماليات‌ و عوارض شهرداري، هزينه‌هاي بسيار گزافي بر دوش واحدهاي صنفي مي‌گذارد.


منبع:isna.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/145937/روش جديد مردم براي تأمين کالا‌هاي ضروري
بستن   چاپ